Περίεργο Χριστουγεννιάτικο έθιμο στο Παλάτι: Η Βασίλισσα Ελισάβετ απαιτεί να ζυγιστούν η Μέγκαν Μάρκλ και η μαμά της πριν και μετά το δείπνο (φωτό)

Άλλο ένα περίεργο Βασιλικό έθιμο.

Ένα περίεργο Χριστουγεννιάτικο έθιμο κρατάει εδώ και αιώνες στο Παλάτι του Κένσινγκτον. Σύμφωνα με αυτό η Meghan Markle και η μητέρα της Doria Ragland θα ζυγίζονται μετά το χριστουγεννιάτικο δείπνο τους ως μέρος μιας παράξενης βασιλικής παράδοσης. 

Όπως τονίζει και το Fox news ένας βασιλικός ρεπόρτερ και συντάκτης του περιοδικού Majesty, Ingrid Seward, ισχυρίζεται ότι κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του Πρίγκιπα Χάρι και του αδελφού του Ουίλιαμ ζυγίζεται πριν και μετά το εορταστικό δείπνο την ημέρα των Χριστουγέννων.

Η βασίλισσα ζητά από τους καλεσμένους της όταν φτάνουν για πρώτη φορά στο κτήμα Sandringham στο Norfolk για τα Χριστούγεννα, να «ζυγιστούν» χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι από παλιές ζυγαριές.

Όλο αυτό γίνεται για να βεβαιωθεί η Βασίλισσα ότι οι επισκέπτες της περνούν καλά κατά την παραμονή τους στο Βασίλειο και απολαμβάνουν το Χριστουγεννιάτικο δείπνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ