Λονδίνο: Νεκρός από το κρύο Έλληνας άστεγος έξω από αστυνομικό τμήμα - Απολύθηκε μία αστυνομικός, έπεται κι άλλος! (Φωτό)

Η συγκινητική κίνηση των υπαλλήλων της British Airways.

Ένας Έλληνας άστεγος πέθανε, στο Λονδίνο, από το δριμύ ψύχος όταν εκδιώθηκε από αστυνομικό τμήμα στο οποίο είχε απευθυνθεί για βοήθεια.

Ο Περικλής Μαλαγάρδης ζούσε στη βρετανική πόλη από το 1989 κι εργαζόταν ως οδηγός για 11 χρόνια. Ύστερα, όμως, ήρθαν τα «πέτρινα» χρόνια.

Μία σχέση που είχε τελείωσε κι η ζωή που έκανε, δεν του επέτρεπε να διαμένει σε σπίτι. Έτσι, κοιμόταν στο αυτοκίνητό του, μέχρι που έγινε άστεγος.

Πολλές φορές κοιμόταν στο αεροδρόμιο Χίθροου κι είχε αρχίσει διαδικτυακός έρανος από υπαλλήλους της British Airways έτσι ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να δει την οικογένειά του.

Δυστυχώς, δεν πρόλαβε καθώς μία δερματική μόλυνση τον οδήγησε πρόσκαιρα στο νοσοκομείο.

Αργότερα, πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Άξμπριτζ, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, έτσι ώστε να αφήσει τον σκύλο του «Τζάνγκο» μέχρι το πρωί λόγω του κρύου. Ήταν «τα πάντα» για εκείνον.

Ο αστυνομικός, όμως, τον έδιωξε κακήν κακώς και συνέχισε απερίσπαστος να παρακολουθεί DVD.

Ο Έλληνας βρέθηκε το πρωί της επομένης νεκρός. Ο εν λόγω αστυνομικός απολύθηκε κι η έρευνα συνεχίζεται για περαιτέρω ευθύνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ