Διαζύγιο βόμβα: O 75χρονος Robert De Niro χωρίζει με την γυναίκα που παντρεύτηκε 2 φόρες! Οι 3 μαύρες σύζυγοι, το αυτιστικό παιδί, οι υιοθεσίες (φωτό)

Xωρίζουν μετά από σχεδόν 21 χρόνια γάμου. 

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Robert De Niro χωρίζει με την 2 φορές σύζυγό του, Grace Hightower.

Την είδηση σύμφωνα με την Daily Mail επιβεβαίωσε άτομο που γνωρίζει πολύ καλά το ζευγάρι. Να σημειωθεί εδώ πως ο 75χρονος Robert De Niro και η Grace Hightower η οποία ήταν αεροσυνοδός παντρεύτηκαν το 1997 μετά από σχέση που μετρούσε 10 χρόνια κι έχουν αποκτήσει κι έναν γιο, τον Elliot το 1998.

Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε ξανακαταθέσει αίτηση διαζυγίου το 1999 και τότε είχε μπει σε δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού τους, αλλά τελικά τα ξαναβρήκαν μετά από 5 χρόνια και ανανέωσαν τους όρκους αγάπης τους το 2004. Λίγα χρόνια μετά, το 2011 απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους την Έλεν.

Ο γάμος τους μετρούσε ούτε λίγο ούτε πολύ 21 χρόνια! Μάλιστα τον τελευταίο καιρό είχαν μετριάσει τις κοινές τους εμφανίσεις και αυτό είχε φουντώσει τις φήμες περί διαζυγίου.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει παιδιά και από τους προηγούμενους γάμους του. Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Ντάιαν Άμποτ με την οποία απέκτησε δύο παιδιά τον Ράφαελ και την Ντρίνα την οποία υιοθέτησε.

Μετά την Νταιάν Άμποτ, στην ζωή του ήρθε η Τούκι Σμιθ, πρώην μοντέλο με την οποία απέκτησε δύο δίδυμους γιους, τους Τζούλιαν Χένρι και Άαρον Κέντρικ μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως ο γιος του Έλιοτ είναι αυτιστικός και μάλιστα ισχυρίζεται πως φταίνε τα εμβόλια για αυτό. Σε συνέντευξή του τόνισε «υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είδαν τα παιδιά τους να αλλάζουν σε μια νύχτα. Η σύζυγός μου, λέει πως αυτό συνέβη με τον γιο μας. Δεν θυμάμαι. Αλλά το παιδί μου είναι αυτιστικό. Εγώ, ως γονιός ενός παιδιού με αυτισμό, θέλω να μάθω την αλήθεια. Με ενδιαφέρει!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ