Τοp & superwoman η Μισέλ Ομπάμα πουλάει το βιβλίο της 9 αντίτυπα το δευτερόλεπτο! Ρεκόρ για την πρώτη κυρία

Πρώτη στο Άμαζον η Μισέλ Ομπάμπα και η αυτοβιογραφία της, καθώς πουλάει 9 αντίτυπα το δευτερόλεπτο, ενώ έχουν ήδη εξαντληθεί όλα τα εισητήρια για τις πόλεις που θα εμφανιστεί, έχοντας προστεθεί και νέες περιοχές!

Σε μερικές εξ αυτών θα εμφανιστεί και ο Μπάρακ Ομπάμα σαν guest! Η Μισέλ είναι πρώτη στην Αμερική και δεύτερη στη Μεγάλη Βρετανία με το βιβλίο για τη ζωή της να έχει προκαλέσει φρενίτιδα στον κόσμο και να πουλάει σαν...ζεστό ψωμί:

Τίτλος της αυτοβιογραφίας της είναι το «Becoming» και αποτελεί το ταχύτερα πωλούμενο βιβλίο της χρονιάς, ενώ όπου βρίσκεται δεν το παρουσιάζει απλώς, κάνει μεγάλα σόου, όπως αυτά με την Όπρα, την Έλεν Ντετζενέρις και τον Τζίμι Κίμελ!


Σύμφωνα με την Guardian στην πρώτη του έκδοση πούλησε 1,8 εκατ. στις ΗΠΑ, με εκδότη την Penguin Random House, ενώ τυπώθηκαν άλλες 800.000 βιβλία με σκληρό εξώφυλλο. Μόλις σε 24 ώρες είχαν πουληθεί 750.0000 αντίτυπα!

Αυτό το βιβλίο είναι, χωρίς αμφιβολία, το πιο συναρπαστικό εκδοτικό γεγονός αυτής της χρονιάς. Η αξιοθαύμαστη ιστορία της Μισέλ που  μεγαλώνει στη νότια πλευρά του Σικάγο, μέχρι τη θητεία της ως πρώτη κυρία στον Λευκό Οίκο, προσφέρει όλους, σε αυτές τις μέρες πόλωσης και μίσους, μια νέα εναλλακτική ελπίδα, λένε οι αναγνώστες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ