Τσάντα ηθοποιού που κατηγορείται για κακοποίηση του ταξιτζή: Ναρκωτικό Sisha, υγρό «jungle juice», γυναικολογικά εργαλεία διάνοιξης κόλπου

Νέα γγονότα έρχονται στο φως για τον βιασμό του οδηγού ταξί. 

Μεθαμφεταμίνες, το ναρκωτικό Sisha, υγρό «jungle juice» γυναικολογικά εργαλεία διάνοιξης κόλπου και δονητές βρέθηκαν στην τσάντα του ηθοποιού που κατηγορείται για την υπόθεση του ταξιτζή ο οποίος ναρκώθηκε κατά τη διάρκεια κούρσας και κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, του dikastiko.gr ο κατηγορούμενος φέρεται να χρησιμοποίησε ορισμένα από τα εργαλεία στον άτυχο αυτοκινητιστή, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντισταθεί αφού φαίνεται πως ήταν ναρκωμένος. Μόνο η ιατροδικαστική έκθεση μπόρεσε να ρίξει άπλετο φως στο τι συνέβη, καθώς ο οδηγός, όπως έχει υποστηρίξει, δεν μπορούσε να θυμηθεί ακριβώς τι συνέβη.

Από την άλλη η οικογένεια του κατηγορούμενου ηθοποιό δεν πιστεύει τις κατηγορίες. Σύμφωνα με δηλώσεις της στο Star, ο πατέρας του ηθοποιού δήλωσε πως ο αυτοκινητιστής έχει «στήσει» την ιστορία.

«Θα αποκαλυφθεί η αλήθεια», είπε, σημειώνοντας πως ο γιος του δεν είχε δώσει δικαιώματα και πως «η κοινωνία το ξέρει αυτό». Η μητέρα του ηθοποιού δήλωσε περήφανη για το γιο της, επιμένοντας πως δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ όλα όσα του αποδίδονται. «Ο γιος μου ήταν πάνω σε πανικό. Αρχικά πίστευε πως δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Με δική του προτροπή δεν πήρε 48ωρη προθεσμία, αυτό ήταν το μόνο ατόπημα» δήλωσε κι συνέχισε: «Ένας άνθρωπος που έχει κινδυνεύσει, και μιλάω για τον ταξιτζή, δεν πάει αυτόν από τον οποίο υποτίθεται ότι κινδύνευσε στο νοσοκομείο, τον πάει στην αστυνομία». Αντίστοιχα, η αδελφή του ανέφερε: «Ξέρω πως ο αδερφός μου δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν. Έχει τη συνείδησή του καθαρή». Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος φέρεται να κάλεσε ταξί για μια διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας και αφού έβαλε στον καφέ του οδηγού κάποιο είδος ναρκωτικής ουσίας, τον κακοποίησε. Οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ο ηθοποιός να βρισκόταν και αυτός κάτω από την επήρεια ουσιών, κάτι που αναμένεται να δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο 29χρονος ηθοποιός μέσα από τις φυλακές: «Δεν βίασα τον ταξιτζή, είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων»

Ο 29χρονος, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης, μίλησε αποκλειστικά στο «Μαζί σου» και έδωσε για πρώτη φορά τη δική του εκδοχή για το περιστατικό, ενώ η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο της εκπομπής προβλήθηκε σε βίντεο on air. «Δεν έχω κάνει τίποτα. Είναι όλα ψευδή. Είμαι θύμα παραποιημένων γεγονότων και δεν μπορώ να διακρίνω τον σκοπό που γίνεται όλο αυτό. Είμαι μπερδεμένος. Εγώ είχα ραντεβού να πάω να συνευρεθώ, γι’ αυτό βρέθηκαν αυτά που βρέθηκαν μέσα στην τσάντα μου. Δεν είχα την ανάγκη κανενός. Είχα μιλήσει με τον άνθρωπο που θα βρισκόμουν… Πριν το ραντεβού είχα να κάνω κάποια ψώνια από ένα sex shop, προφανώς για αυτό το ραντεβού. Αυτό ήταν και η αφορμή να μιλήσουμε πιο ανοιχτά για την δική του ζωή. Δεν γνωριζόμασταν από πριν… Δεν προσφέρθηκα να τον κεράσω κάτι, όπως λέει, απλά όταν είδε το μαγαζί θέλησε να πάει να ουρήσει. Εγώ επειδή πεινούσα πήρα να φάω ένα σάντουιτς, μετά παρήγγειλε αυτός. Όταν ήταν η στιγμή να πληρώσουμε έδωσα εγώ την κάρτα μου και του είπα ότι θα τα βρούμε από τη διαδρομή… Δεν είχα σπρέι πάνω μου για να του ρίξω στον καφέ, δεν ξέρω γιατί τα λέει όλα αυτά, αν και έχω κάποιες υποψίες..», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ