Ζώδια: Προσοχή στα μεγάλα λόγια και τις βαρύγδουπες υποσχέσεις και... καλό Σαββατοκύριακο

Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια το Σαββατοκύριακο; Ποιους ευνοούν τα άστρα;

Η αστρολόγος Άντα Λεούση δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί στα λόγια και τις υποσχέσεις που θα δώσετε, γιατί αυτή τη φορά να αναγκαστείτε να πραγματοποιήσετε όσα είπατε και δε θα σας είναι τόσο ευχάριστο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η διχογνωμία σας μπορεί να καταντήσει βασανιστική, καθώς μπορεί να δημιουργήσει σκάνδαλα που θα χαλάσουν τις σταθερές σας σχέσεις, που ήταν πολύτιμες για εσάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε νοοτροπία στον επαγγελματικό σας χώρο και τοποθετηθείτε σε πιο δημιουργική βάση, για να έχετε τη δυνατότητα να είστε πιο ελεύθεροι από πολλές υποχρεώσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε πολλά θέματα θα εντυπωσιάσει το αντίθετο φύλο, αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κάνετε λανθασμένες σχέσεις που θα σας κοστίσουν.

 

ΛΕΩΝ: Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, αποφεύγοντας να κάνετε τολμηρές αλλαγές και επενδύσεις, για να μην υπάρξει πιθανότητα να χάσετε χρήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να υπάρξει καλυτέρευση στον εργασιακό σας χώρο, επεκτείνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις, χωρίς να σπαταλήσετε ιδέες για να αποδείξετε την αξία σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Συζητήστε τα προβλήματα τα οποία ακόμα δεν έχετε λύση με το σύντροφό σας, γιατί παρόλο που η απειλή της διάλυσης της σχέσης σας ανήκει στο παρελθόν, δεν θα πρέπει να επαναπαυθείτε στην ηρεμία που θα υπάρχει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ξεπεράσετε τα εμπόδια τα οποία υπάρχουν και να βάλετε νέες βάσεις, πιο γερές και πιο μακροχρόνιες, χρειάζονται άλλη αντιμετώπιση τα οικονομικά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται κάνουν την καθημερινότητά σας δύσκολη και η άρνησή σας να οριοθετήσετε κάποιες κακές σας συνήθειες, την κάνουν ακόμα δυσκολότερη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δοκιμάστε μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, για να απαλλαγείτε από το άγχος και να μπορέσετε να σκεφτείτε πιο δημιουργικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επενδύσετε σε ουτοπιστικά σχέδια πιστεύοντας ότι έτσι θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας, εάν πρώτα δεν ελέγξετε τα άτομα που σας συμβουλεύουν ότι είναι τα κατάλληλα.

 

ΙΧΘΥΣ: Μπορείτε να προσέχετε τις σχέσεις σας για να μην υπάρχουν θύτες ή θύματα και ταυτόχρονα να γίνεστε πιο αποτελεσματικοί στις υποθέσεις σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ