Ο εκπληκτικός πιανίστας Tigran Hamasyan στο Μέγαρο - Το μήνυμα του πριν τη μεγάλη εμφάνιση (φωτό -βίντεο)

Με μια διαφορετική παράσταση και μια ακόμη δισκογραφική δουλειά, μια ηλεκτρισμένη ελεγεία στην γενέθλια πόλη του, το mini LP For Gyumri έρχεται για να αναπτύξει τις ρίζες τις σχέσης του με το Ελληνικό κοινό.

Είναι κάποιοι καλλιτέχνες που καταφέρνουν με έναν τρόπο μαγικό να μιλούν στην ψυχή μας. Να μας κάνουν να νιώθουμε ταύτιση και τρυφερότητα, μόνο και μόνο με το άκουσμα του ονόματός τους, της φωνής τους...

Ένας από αυτούς είναι και ο Tigran Hamasyan ... ο δικός μας «Τιγκράν» που ετοιμάζεται για τη δεύτερη εμφάνισή του στην Ελλάδα, προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, αυτήν τη φορά στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μέγαρου Μουσικής Αθηνών.

Γλυκός, άμεσος, αυθεντικός και απόλυτα επικοινωνιακός, αν και ταλαιπωρημένος από τις ιώσεις της εποχής, μας στέλνει τους χαιρετισμούς του και μας προσκαλεί σε μια συγκλονιστική μουσική εμπειρία.

Δείτε το μήνυμα του

 

 Ο  νεαρός Αρμένιος πιανίστας έχει στρέψει πάνω του το διεθνές ενδιαφέρον της τζαζ κι όχι μόνο μουσικής σκηνής και με κάθε του εμφάνιση μαγεύει το κοινό, καταφέρνοντας παράλληλα να εμφυσήσει στη μουσική του στοιχεία της κουλτούρας και των παραδόσεων της πατρίδας του - τόσο κοντά σε αυτά της δικής μας.

Με μια διαφορετική παράσταση και μια ακόμη δισκογραφική δουλειά, μια ηλεκτρισμένη ελεγεία στην γενέθλια πόλη του, το mini LP For Gyumri έρχεται για να αναπτύξει τις ρίζες τις σχέσης του με το Ελληνικό κοινό.

 

Info

Tigran Hamasyan

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Χώρος: Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Ημερομηνία: 26 Νοεμβρίου 2018 | Ώρα έναρξης: 20:00

 



 

Τιμές εισιτηρίων

Από 20 ευρώ έως 60 ευρώ

Συγκεκριμένα:

Φοιτητικό: 20 ευρώ

Ζώνη Γ: 25 ευρώ

Ζώνη Β: 35 ευρώ

Ζώνη Α: 45 ευρώ

Διακεκριμένη Ζώνη: 60 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

1. ηλεκτρονικά

2. Στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

3. Ομήρου 8, Αθήνα

4. Τηλεφωνικό κέντρο: 210 7282333

5. σε όλα τα Public

Ομαδικές Κρατήσεις: Τηλ 210 7282367 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ