Vintage Pic: H Κλώντια Σίφερ θυμάται και μας χαρίζει ένα από τα αξέχαστα "κλικ" των μοντέλων φιλενάδων της των 90'ς (φώτο)

Το διάσημο μοντέλο ευχήθηκε "χρόνια πολλά" στον γκουρού της φωτογραφίας μόδας

Εκείνη ένα από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Εκείνος ο "γκουρού" της φωτογραφίας μόδας. Και στη μέση μια συναρπαστική φωτογραφία.

Με ένα συγκλονιστική φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, ευχήθηκε η Κλώντια Σίφερ χρόνια πολλά για τα γενέθλια του, στον Πέτερ Λίντμπεργκ. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους στον χώρο της φωτογραφίας μόδας.

Με τις ασπρόμαυρες λήψεις του ο Γερμανός φωτογράφος Πέτερ Λίντμπεργκ χάραξε τη δική του ιστορία στη μόδα, δίνοντας μια πιο καλλιτεχνική διάσταση στις φωτογραφίες μόδας. Φωτογράφισε για κορυφαία περιοδικά τοπ μόντελ όπως την Ναόμι Κάμπελ, την Σίντι Κρόφορντ, την Κρίστι Τέρλινγκτον και την Λίντα Εβανγκελίστα.

Σπούδασε ζωγραφική και αυτό εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο δημιουργεί τα "έργα τέχνης" του. Έχει εκθέσει τις φωτογραφίες του στις μεγαλύτερες γκαλερί του κόσμου και έχει εκδώσει δεκάδες λευκώματα και βιβλία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rianne Van Rompaey & Natalie Westling, Paris, 2017 #fromthevault #LindberghStories #vogueitalia #2bmanagement

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Lindbergh (@therealpeterlindbergh) στις

Ο  Λίντμπεργκ δεν κοιτάζει μόνο το θέμα κοιτάζει πίσω από αυτό. Την έμπνευση πίσω από το θέμα, είτε αυτό είναι τοπίο είτε είναι πρόσωπο.

Η Κλώντια Σίφερ του ευχήθηκε χρόνια πολλά με μία διική του παλιά φωτογραφία στην οποία εικονίζεται όλο το "Dream Team" του μόντελιγκ. Ανάμεσα τους η "θρυλική πεντάδα" των μοντέλων: Κλώντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβαγκελίστα, Κρίστι Τέρλινγκτον, Έλενα Κρίστενσεν.

Δείτε την ανάρτηση της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One of my favourite fashion moments! Happy Birthday @therealpeterlindbergh X

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ