Ο glamorous χορός των debutantes 2018: Κόρες πλουσίων η διάσημων σπεύδουν στο Παρίσι για να βρουν καλούς γαμπρούς (φωτο)

Η ιστορία του χορού των debutantes ξεκινάει από το 1780 .

Οι κόρες πλουσίων από όλο τον κόσμο, θυγατέρες διάσημων ή κληρονόμοι δισεκατομμυριούχων συμμετέχουν σε αυτό το λαμπερό event που γίνεται κάθε χρόνο ανελλιπώς εδώ και πάνω από 200 χρόνια.

Debutante στα γαλλικά και στα ελληνικά θα λέγαμε σε ελεύθερη μετάφραση νεαρή γυναίκα που ξεκινάει την κοινωνική της ζωή.

Για να είμαστε όμως ειλικρινείς αυτός ο χορός είναι μια ευκαιρία για να εμφανιστούν οι κοπέλες μεγάλων οικογενειών που δεν έχουν ξεπεράσει τα 20 σε μεγαλύτερο κοινό να εκτεθούν δημόσια και να πάρουν σιγά-σιγά σειρά για ένα γαμπρό του επιπέδου τους.

Έτσι κάθε χρόνο κάνουν αίτηση οι γονείς επιφανών οικογενειών για να γίνουν δεκτές οι κοπέλες στο επίσημο gala των debutantes.

Φέτος θα δείτε στις φωτογραφίες την κόρη του Γουόρεν Μπίτι και τις Ανετ Μπένινγκ τις κόρες γνωστών βασιλικών οίκων, κόμισες και κοντέσες δούκισσες και μικρές πριγκίπισσες αλλά και απλές θυγατέρες δισεκατομμυριούχων της Ασίας.

Πηγή φωτογραφιών standard.co.uk) 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ