Ερωτεύτηκε 22χρονη & χωρίζει ο Mr Survivor - Tι έπαθε o Τούρκος μεγαλοπαραγωγός

Μόλις έναν χρόνο μετά τον χλιδάτο γάμο του στο Σεν Τροπέ, ο Acun Ilicali ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο από την Σεϊμά Σουμπασί.

Χωριστούς δρόμους παίρνουν μετά από μόλις έναν χρόνο γάμου, ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η επί χρόνια σύντροφός του Σεϊμά Σουμπασί.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο τηλεοπτικό δίκτυο Kemal D.

Σημειώνεται, ότι αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο για τον Τούρκο καναλάρχη, ο οποίος είχε αποκτήσει και μια κόρη με την Σεϊμά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Evet cok sanslisin??‍♀️?❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seyma Subasi (@seymasubasi) στις

Το 1988 ο Ατσούν, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την πρώτη σύζυγό του, Σεντάμε την οποία θα αποκτήσει την πρώτη του κόρη και το 1993 θα πάρει διαζύγιο. Εν συνεχεία το 2003 ξαναπαντρεύεται μία εντυπωσιακή μελαχρινή Τουρκάλα, τη Ζεινέπ και θα αποκτήσουν δυο κόρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seyma Subasi (@seymasubasi) στις

Λίγα χρόνια αργότερα την ευτυχία τους θα γκρεμίσει το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει από την πληροφορία ότι ο Ατσουν είχε ερωτευτεί την κατά πολλά χρόνιο νεότερη του Σεϊμά Σουμπάσι.

Τουρκικά ΜΜΕ θέλουν την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Αμέσως μετά την είδηση του διαζυγίου, άρχισαν να “φουντώνουν” ξανά τα δημοσιεύματα ότι η Ντερέν Ταλού του έχει κλέψει την καρδιά. Πρόκειται για μια 22χρονη καλλονή, η οποία έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never... ✋ ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seyma Subasi (@seymasubasi) στις

Η νεαρή δημοσιογράφος παρόλα αυτά θέλησε να διαλευκάνει το τοπίο και έκανε μια ανάρτηση στο Instagram λέγοντας πως δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ