Βρήκα & σας προτείνω κεριά - δώρα με άρωμα από διάσημες όπερες, με κάνναβη ή απλά με μεθυστική κανέλα & τζίντζερ

Από τα καλύτερα δώρα των Χριστουγέννων για μένα είναι τα καλής ποιότητας αρωματικά κεριά.

Επειδή για όλες μας ο χρόνος είναι λίγος, όταν επισκέφτηκα για μία ακόμη φορά το νέο κατάστημα Sophia Enjoy Thinking Live, το οποίο σας το έχω παρουσιάσει αρκετές φορές- αφού παρουσίασα και τη βραδιά των εγκαινίων του- βρήκα θαυμάσια κεριά και μάλιστα όλα εντελώς διαφορετικά.

Ομολογώ ότι τα πρώτα που μου τράβηξαν την προσοχή μου είναι αυτά τα Un Soir à l'Opéra με ονόματα που έχουν έμπνευση διάσημες όπερες όπως Romeo and Juliet ή τον Καρυοθραύστη - Casse noisette ή Don Giovanni.

Κατάλληλα για πιο ρουστίκ σπίτια ή χειμωνιάτικα εξοχικά αλλά και πιο μοντέρνα είναι αυτά τα Victorian με άρωμα Κάνναβης από σόγια.

 

Το κερί Feu Sacré κοστίζει - 35,00 €

Για πιο βαριά επίσημη διακόσμηση, θεωρώ ιδανικά τα Victorian με μαύρο γιασεμί, βανίλια, σε πράσινα κουτιά με άρωμα μανόλιας, σε κόκκινα με κόκκινο πιπέρι, σανταλόξυλο, τα lèvres Rouges- κόκκινα χείλη με τα βελούδινα πολυτελή κουτιά τους.

Το κερί Velvet Levres Rouges κοστίζει - 35,00 €

Το κερί Pepper & sandalwood κοστίζει - 35,00 €, ένω τα κεριά μαύρο γιασεμί και βανίλια κοστίζουν - 28,00 €

Το κερί Christmas countdown κοστίζει - 48,00 €

Τέλος εντύπωση μου έκαναν και τα πιο minimal αγαπησιάρικα κεριά με τα ονόματα Kiss me και Love me.

Τα κεριά Love me - Kiss me και Whipped Vanilla & Rose κοστίζουν: 35,00 €

 

Το νέο κατάστημα SOPHIA Enjoy Thinking Live είναι μία σύνθεση ζωντανών εμπειριών και ανακαλύψεων, οι οποίες βρίσκονται σε ευθύ διάλογο με συλλογές μοναδικών αντικειμένων. Είναι ένας χώρος, όπου η τέχνη φλερτάρει με το design, η αιωνιότητα συναντά τον μοντερνισμό και ο πλούτος του παρελθόντος δένει αρμονικά με το πνεύμα του 21ου αιώνα.

Είναι ένας ζωντανός χώρος που καλωσορίζει όλους να συνδιαλλαγούν, να ανακαλύψουν, να σκεφτούν, να ονειρευτούν, να γράψουν, να μοιραστούν, να συζητήσουν, να δημιουργήσουν και να εμπνευστούν.

Το όλο concept έχει ως κίνητρο ένα ισχυρό πάθος, να διαμορφωθεί μία καινούρια προσέγγιση για τη λιανική πώληση, ένα νέο είδος ''λιανικής θεραπείας''. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα διαδραστικό χώρο, όπου κάποιος μπορεί να νιώσει ζωντανός. 

Eίναι χωρισμένο σε θεματικές ζώνες οι οποίες αποτελούνται από ιδιαίτερες συλλογές σχεδιασμένες ώστε να συνδέονται με το ευρύτερο concept. Πιο συγκεκριμένα οι θεματικές ζώνες:

  • Η τέχνη του σκέπτεσθαι
  • Η δύναμη του διαλόγου
  • Ο ενθουσιασμός της δημιουργίας
  • Ο κόσμος του άνδρα και της γυναίκας  
  • Η υπεροχή της αρχιτεκτονικής
  • Η ηλεκτρική αισθητική
  • Το simply dining 

Στον ημιόροφο του καταστήματος, στο Dialogue Space (χώρος διαλόγου) παροτρύνουμε το κοινό να απολαύσει τη δύναμη της σκέψης και του διαλόγου μέσω του Thinking Club - μια νέα πρωτοβουλία η οποία περιλαμβάνει εκδηλώσεις, συζητήσεις, παιχνίδια διαλόγου, παρουσίασεις και πολλά ακόμη διαδραστικά events που στόχο έχουν να διεγείρουν τη σκέψη και την έμπνευση, να καλλιεργήσουν το διάλογο αλλά και να χαλαρώσουν τους συμμετέχοντες.

Facebook: @sophia.enjoythinking.live

Websitesophia.com

Instagram: Sophia Enjoy Thinking Live

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ