Φρικτό έγκλημα: 29χρονος χτύπησε μέχρι θανάτου νεογέννητο κοριτσάκι της φίλης του

Το νεογέννητο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του από κάταγμα στο κρανίο!

Με την κατηγορία του φόνου πρώτου βαθμού, αλλά και για ληστεία και εμπορία κλεμμένων περιουσιακών στοιχείων, συνελήφθη ένας 29χρονος στη Φλόριντα. Ο Artem Eydelman ομολόγησε πως έχοντας χάσει την ψυχραιμία του χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι το νεογέννητο κοριτσάκι της φίλης του την ώρα που του άλλαζε πάνα.

Το τραγικό συμβάν συνέβη στο Λάργκο της Φλόριντα στις 17 Νοεμβρίου, αφού ο παιδοκτόνος είχε μέινει μόνος του με το μόλις 7 μηνών μωρό! Η μητέρα του διατηρούσε σχέση με τον δράστη από όταν ήταν έγκυος και την ώρα του φόνου ήταν στη δουλειά.

Ο αδίστακτος παιδοκτόνος που ξυλοκόπησε το μωρό της κοπέλας του!

Ο Αμερικανός αρχικά είχε πει πως βρήκε το μωρό χωρίς αισθήσεις, στη συνέχεια όμως ομολόγησε πως το γρονθοκόπησε με δύναμη στο κεφάλι και το ταρακούνησε από τον θυμό του, επειδή δεν μπορούσε να του αλλάξει πάνα! Το βρέφος υπέστη κάταγμα στο κρανίο, ενώ έφερε και αρκετά σπασμένα πλευρά, σύμφωνα με το abcactionnews.com

Στη συνέχεια έσπευσαν στο σπίτι οι πρώτες βοήθειες που προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν το βρέφος και στη συνέχεια το μετέφεραν σε κοντινό νοσοκομείο όπου το έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη. Δυο ημέρες αργότερα η μικρή άφησε την τελευταία της πνοή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ