Μαγεία δια χειρός Καρλ Λάγκερφελντ στο Παρίσι: Ο βασιλιάς της Chanel άναψε τα χριστουγεννιάτικα φώτα στα Ηλύσια Πεδία (φωτό- βίντεο)

Η πόλη του φωτός μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και η πόλη του φωτός φόρεσε τα γιορτινά της. Ο   Καρλ Λάγκερφελντ φορώντας τα εμβληματικά μαύρα γυαλιά του και ένα μαύρο κουστούμι φωταγώγησε την πιο διάσημη λεωφόρο του Παρισιού: Το Champs-Elysées.

 

 

O διάσημος σχεδιαστής και η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας Αν Χινταλγκό, πάτησαν μαζί το κουμπί και τα Ηλύσια Πεδία πλημμύρισαν με φως. Το κοινό συγκεντρώθηκε από νωρίς για να παρακολουθήσει τα εορταστικά κόκκινα φώτα πάνω στα δέντρα της λεωφόρου, όπου βρίσκονται καταστήματα πολυτελείας, συμπεριλαμβανομένου και ενός νέου καταστήματος της Apple.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε για τα καλά στο Παρίσι με εντυπωσιακά στολίδια και φώτα στους δρόμους και τα καταστήματα. Εντυπωσιακές φωτογραφίες έρχονται και από τη φωταγώγηση του εμπορικού κέντρου Γκαλερί Λαφαγιέτ με την απαστράπτουσα Jessica Chastain να δίνει το σύνθημα των Χριστουγέννων  .

 

 

Όπως κάθε χρόνο, η πιο όμορφη λεωφόρος θα ανάβει κάθε βράδυ, χάρη στην εταιρεία Blachère που γέμισε με βροχή από αστέρια τα 400 δέντρα της λεωφόρου, προσφέροντας ένα απίστευτο θέαμα.

 

Τα φώτα θα ανάβουν κάθε βράδυ από τις έξι το απόγευμα μέχρι τις δύο μετά τα μεσάνυχτα. Θα μείνουν αναμμένα όλη τη νύχτα μόνο την παραμονή των Χριστουγεννών 24 Δεκεμβρίου και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου όπως αναφέρει το sortira paris

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ