Οι δίδυμες με τις περισσότερες πλαστικές στον κόσμο μετάνιωσαν και θέλουν να επιστρέψουν στο... φυσικό τους

Χάλασαν πάνω από 220.000 δολάρια στις επεμβάσεις.

Οι δίδυμες αδερφές Anna και Lucy DeCinque από την Αυστραλία έχουν γίνει διάσημες για την μανία τους με τις πλαστικές επεμβάσεις,

Μέχρι στιγμής τα νεαρά κορίτσια έχουν δώσει πάνω από 220.000 δολάρια στις επεμβάσεις αυτές.

Παρόλα αυτά τώρα μετανιώνουν και θέλουν να επιστρέψουν στο φυσικό τους. Οι 31χρονες κοπέλες που έχουν κάνει από επεμβάσεις στα χείλη και αύξηση στήθους μέχρι facial tattoo και extensions στα μαλλιά, βγήκαν και δήλωσαν πως θέλουν να επιστρέψουν στην παλιά, φυσική τους εικόνα, επειδή δέχονται ανελέητο τρολάρισμα στα social media για την εμφάνισή τους.

Όπως τονίζει και το torontosun.co οι γυναίκες που μοιράζονται μέχρι τον ίδιο σύντροφο και έχουν πει ότι θέλουν να μείνουν ταυτόχρονα έγκυες, παραδέχθηκαν πως έχουν μετανιώσει που έκαναν τόσες πλαστικές σε πολύ μικρή ηλικία.

"Εμείς ειλικρινά δεν γνωρίζουμε γιατί κάναμε όλα αυτά τα πράγματα στον εαυτό μας", δήλωσε η Άννα στο περιοδικό New Idea της Αυστραλίας.

Οι δυο αδερφές, που έχουν φτάσει σε σημείο να κάνουν 15 αισθητικές επεμβάσεις σε μόλις δυο εβδομάδες, αποφάσισαν να αφαιρέσουν το τατουάζ φρυδιών και χειλιών αλλά και τα επιθέματα, όταν κατάλαβαν ότι το παράκαναν, καθώς, όπως λένε, τους κάνουν έντονο bullying για την «πλαστική» εικόνα τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ