Good news: Η Κέρκυρα υποψήφια για «καλύτερη ευρωπαϊκή τοποθεσία για κινηματογραφικά γυρίσματα» - Πώς μπορείτε να την ψηφίσετε

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται σήμερα (30/11).

Η ψηφοφορία στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης ευρωπαϊκής τοποθεσίας για κινηματογραφικά γυρίσματα ολοκληρώνεται σήμερα (30/11). Η ελληνική πρόταση, που διεκδικεί τον τίτλο, είναι η Κέρκυρα, όπου γυρίστηκε η εξαιρετικά δημοφιλής τηλεοπτική σειρά των βρετανικών καναλιών ITV και PBS «THE DURRELLS» (1ος-4ος κύκλος επεισοδίων εγκεκριμένος για ενίσχυση με cash rebate από το ΕΚΟΜΕ).

Τον διαγωνισμό διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το δίκτυο των Ευρωπαϊκών Film Commissions (EUFCN), μέλος του οποίου είναι και το Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, το οποίο υποστήριξε την παραγωγή «THE DURRELLS», διευκολύνοντας την απόκτηση αδειών για τα γυρίσματα της σειράς στην Κέρκυρα, προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα. Εξάλλου, ο 4ος κύκλος επεισοδίων της σειράς έχει εγκριθεί για ενίσχυση με cash rebate από το ΕΚΟΜΕ.

Tο κοινό, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μπορεί να επισκεφθεί την πανευρωπαϊκή τετράγλωσση πλατφόρμα Cineuropa www.cineuropa.org και να ψηφίσει, συμπληρώνοντας την online φόρμα. Μετά το τέλος του διαγωνισμού θα πραγματοποιεί κλήρωση μεταξύ όλων όσοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία και ο νικητής θα κερδίσει μία τριήμερη διαμονή για δύο άτομα στην «Καλύτερη Ευρωπαϊκή Κινηματογραφική Τοποθεσία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ