Σελίνα Γκόμεζ: Θαυμάσια collection με ρούχα της Puma στο όνομα της & τα μηνύματα να γίνουμε πιο δυνατές! (φωτό)

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός θέλει να ενθαρρύνει και να ενδυναμώσει τα κορίτσια με τη συλλογή SGXPUMA «Strong Girl».

Στην πρώτη συλλογή της που σχεδίασε με την PUMA, η Σελίνα Γκόμεζ σύμφωνα με το AΠΕ- ΜΠΕ διασφαλίζει ότι κάνει μια δήλωση για τις νέες γυναίκες και τα κορίτσια.

Σε αποκλειστική συνέντευξή της στο Elle, η Γκόμεζ μίλησε για τη νέα συλλογή SGXPUMA "Strong Girl" (Δυνατό Κορίτσι) αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τα κρυμμένα μηνύματα στη σειρά ενδυμάτων, τις πιέσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και για το τι την κάνει να αισθάνεται δυνατή εξωτερικά και εσωτερικά.

"Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τα κορίτσια να γνωρίζουν τη δύναμη στα πάντα, η ταυτότητά τους και η ψυχή τους, βρίσκεται μέσα τους και πάρα πολύ σήμερα τη δίνουν τόσο εύκολα, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο σχολείο ή στις σχέσεις" λέει. "Νομίζω ότι είναι σημαντικό - θέλω να υπενθυμίσω στα κορίτσια ότι είναι απόλυτα δυνατά όπως είναι".

"Εννοώ ότι όλες οι φίλες μου έχουν διαφορετικούς τύπους σώματος. Είναι όμορφο. Δεν έχω φίλες που φορούν το ίδιο μέγεθος", είπε.

Όσον αφορά τα κρυμμένα μηνύματα στη συλλογή, η τραγουδίστρια και ηθοποιός λέει ότι είναι κάτι που ελπίζει να συμπεριλάβει σε μελλοντικά σχέδια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ