Αθώος ο 40χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε 15χρονη μαθήτρια - "Έμοιαζε 19" είπε στους δικαστές κι εκείνοι το δέχθηκαν

Οι γονείς της κοπέλας μίλησαν για την περιπέτεια που έζησαν

Αθώος κρίθηκε  από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας ένας 40χρονος Βολιώτης που κατηγορούταν για ασέλγεια σε ανήλικη. Συγκεκριμένα, ο 40χρονος φερόταν να ενέργησε σεξουαλικές πράξεις σε μία κοπέλα ηλικίας 15,5 ετών την οποία γνώρισε μέσω FB και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί της μία φορά στην Καρδίτσα το 2016.

Μετά τη σεξουαλική επαφή η κοπέλα έλυσε τη σιωπή της και μίλησε στην οικογένειά της και εκείνη με τη σειρά της κατήγγειλε το περιστατικό στις αρμόδιες Αρχές. Ο 40χρονος παραπέμφθηκε σε δίκη και  δικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας καθώς εκεί είχε τελεστεί το φερόμενο αδίκημα.

Εντούτοις, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η ανήλικη του παρουσιάστηκε ότι ήταν 19 ετών και έδειχνε και φωτογραφίες της με τις οποίες επίσης φαινόταν να είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Το Δικαστήριο έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου και τον αθώωσε καθώς εκτιμήθηκε ότι εκείνος δεν γνώριζε όντως για την ανηλικότητα της παθούσας.

Να επισημανθεί ότι στη δίκη η παθούσα δεν ήταν παρούσα. Στο Δικαστήριο παραβρέθηκαν και μίλησαν οι γονείς της για την περιπέτεια που έζησαν, σύμφωνα με όσα αναφέρει το taxydromos.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ