Το Styling των Πρώτων Κυριών στη σύνοδο των G20: Μοντέλο η Μελάνια- Θάμπωσε η βασίλισσα Μάξιμα - Γαλλίδα η Μπριζίτ - Κακόγουστη η Ερντογάν (φωτό)

Ποιες Πρώτες Κυρίες εντυωπωσίασαν με το στυλ τους;

Οι Πρώτες κυρίες του κόσμου συνόδευσαν τους ηγέτες συζύγους τους, στην Σύνοδο των G20 που έλαβε χώρα στο Μπουένος Άιρες. Τις εντυπώσεις έκλεψαν η πάντα κομψή και εξαιρετικά ντυμένη βασίλισσα Μάξιμα της Ολανδίας , η Μελάνια Τραμπ με το 10.000 δολαρίων Dior φόρεμα της, η σύζυγος του προέδρου της Αργεντινής Mauricio Macri, Juliana Awada με ένα κομψότατο φλόραλ φόρεμα και φυσικά η Μπριζίτ Μακρόν που τείνει να γίνει σύμβολο της γαλλικής φινέτσας με τις σικ εμφανίσεις της.

The G20 summit brings together the leaders of the world's 19 most industrialised nations, plus the European Union, to discuss international affairs

Μελάνια Τραμπ - Juliana Awada

Η Μελάνια Τραμπ , η  Juliana Awada και οι υπόλοιπες Πρώτες Κυρίες του κόσμου, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Λατινοαμερικανικής Τέχνης του Μπουένος Άιρες (MALBA), ένα μη κερδοσκοπικό μουσείο και πολιτιστικό κέντρο που άνοιξε το 2001 για να προωθήσει Λατινοαμερικάνους καλλιτέχνες.

Οι πρώτες κυρίες του κόσμου

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής Μελάνια Τραμπ, με το κομψό κρεμ πουά φόρεμα της και κρεμ παλτό φωτογραφήθηκε με την Πρώτη Κυρία της Αργεντινής, Juliana Awada στο περιθώριο της συνόδου που έκλεισε σήμερα.

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ συναντήθηκαν  με  τις συζύγους  παγκόσμιων ηγετών, όπως τη σύζυγο του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Shinzo Abe , Akie Abe, την σύζυγο του Ρετζεπ Ταγίμπ Ερντογάν Εμίν Ερντογάν (η οποία δεν μας ενθουσίασε με την εμφάνιση της), τη σύζυγο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Donald Tusk, Malgorzata Tusk και τη σύζυγος του Καναδού πρωθυπουργού Justin Trudeau, Sophie Gregoire Trudeau.

Pictured: Melania Trump, Canada's Prime Minister Justin Trudeau's spouse Sophie Gregoire Trudeau and South Korea's President Moon Jae-in's wife Kim Jung-sook

Μελάνια Τραμπ - Sophie Gregoire Trudeau - Kim Jung-sook

Οι πρώτες κυρίες του κόσμου άρχισαν να φτάνουν στο Μπουένος Άιρες την Πέμπτη, πριν από τη διήμερη σύνοδο κορυφής, όπως αναφέρει η Daily Mail

Η βασίλισσα Μάξιμα (δεύτερη αριστερά) ανάμεσα στις Πρώτες Κυρίες Μελάνια Τραμπ,  Juliana Awada , Εμίν Ερντογάν 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ