Η αθέατη "κατινίστικη" εκδοχή για το άρωμα που ζήτησε στο γάμο της η Μέγκαν Μαρκλ και η βασίλισσα απάντησε "No" ! (φώτο)

Μια "παραξενιά" της Μέγκαν .... στο φως της δημοσιότητας

Όπως κάθε νύφη ήθελε στο γάμο της να είναι όλα τέλεια σε κάθε λεπτομέρεια από την εμφάνιση της μέχρι το χώρο. Το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίσδορ δεν θα μπορούσε να μην καλύπτει τις απαιτήσεις που θα είχε η Μέγκαν Μαρκλ : Ιστορικό και γραφικό με μακροχρόνιους οικογενειακούς δεσμούς ... το είχε όλα.

Το μόνο του πρόβλημα... ήταν οι μυρωδιές που ενοχλούσαν την Δούκισσα του Σάσεξ. Έτσι σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται κοντά στο παλάτι, η Μέγκαν Μαρκλ ζήτησε να τοποθετηθούν στο παρεκκλήσι αποσμητικά χώρου πριν από την άφιξη των καλεσμένων, για να λάβει το βροντερό "Όχι" της βασίλισσας Ελισάβετ και του παλατιού.

Για την ακρίβεια, η Μέγκαν -μέσω του γραφείου της στο παλάτι του Κένσινγκτον- πρότεινε ατομικές συσκευές ψεκασμού χειρός, με νερό και άρωμα, αλλά το Μπάκιγχαμ διεμήνυσε σε έντονο ύφος ότι, το παρεκκλήσι αποτελεί τόπο λατρείας για τη βασίλισσα -όπως για όλους τους μονάρχες από το 1475- και ότι εφόσον ήταν αρκετά καλό για αυτούς, πρέπει να είναι αρκετά καλό και για κείνη. 

Παρόλα αυτά ο γάμος τελέστηκε με μεγαλοπρέπεια και η Μέγκαν εντυπωσίασε περπατώντας στον μακρύ διάδρομο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου για να συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι.

Όλα αυτά ενώ, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θα μετακομίσει από το παλάτι του Κένσιγκτον, όπου γειτονεύουν με την Κέιτ και τον Ουίλιαμ και με τις «διαρροές» να επιμένουν ότι, Χάρι και Μέγκαν δεν είναι ιδιαιτέρως δημοφιλείς στο βασιλικό προσωπικό, καθώς είναι «δύσκολοι» και η συμπεριφορά τους είναι «δικτατορική», όπως αναφέρει η Daily Mail.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ