Τζόαν Κόλινς κατά του #MeToo: «Έβγαλε έξω το πέος του; Δεν παγώνεις, φεύγεις ή του δίνεις κλωτσιά στα αχαμνά» (Φωτό)

«Πιστεύω στην μετεμψύχωση» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η Τζόαν Κόλινς ξεσπάθωσε κατά του κινήματος #MeToo, λέγονται πως ο κόσμος έχει τρελαθεί.

Η 85χρονη σταρ του Χόλιγουντ, μάλιστα, σε συνέντευξή της στον «Guardian» δεν διστάζει να πει: «Έχουμε φτάσει να αποτελεί ποινικό αδίκημα το να σφυρίζεις σε μια γυναίκα στο δρόμο! Δεν είμαστε καλά».

Η Τζόαν Κόλινς υπήρξε θύμα βιασμού, κατά την εφηβεία της, από τον ηθοποιό Μάξγουελ Ριντμ τον οποίον ακολούθως παντρεύτηκε.

Επίσης, η Τζόαν Κόλινς δεν πιστεύει ότι κάποια νεαρή ηθοποιός πηγαίνει στο δωμάτιο κάποιου παραγωγού ανυποψίστη.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τις ηθοποιούς που λένε ας πούμε "πήγα στο δωμάτιό του και έβγαλε έξω το πουλί του κι εγώ πάγωσα". Θέλω να πω, σόρι κιόλας, αλλά δεν παγώνεις, σηκώνεσαι και φεύγεις. Ή του δίνεις μια κλωτσιά στ' αχαμνά. Έτσι έκανα εγώ. Απλά δεν το ανέχεσαι» αναφέρει με περισσή ειλικρίνεια.

Τέλος, η ηθοποιός μιλά και για την αδελφή της, Τζάκι Κόλινς, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από τρία χρόνια και δηλώνει ότι θα μετεμψυχωθεί σε... μύγα.

«Το ξέρω ότι ακούγεται παλαβό, κι ούτε είμαι σίγουρη ότι πιστεύω στην μετεμψύχωση, αλλά δεν είναι περίεργο ότι τουλάχιστον δύο – τρεις φορές τη βδομάδα αλλά όπου κι αν είμαι – στη Γαλλία, στο Λονδίνο, εδώ στο Λος Άντζελες – εμφανίζεται δίπλα μου αυτή η μικρή μύγα...» υποστήριξε η Τζόαν Κόλινς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ