O Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε ανοικτά για το διαζύγιό του και τη νέα σχέση της Βάσως Λασκαράκη (Βίντεο)

Πώς ανακοίνωσαν στην κόρη τους, Εύα, τον χωρισμό τους;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για το διαζύγιό του με τη Βάσω Λασκαράκη, σχολιάζοντας και τη νέα σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Ο ηθοποιός δήλωσε σε σχέση με το διαζύγιό του με τη Βάσω Λασκαράκη: «Θεωρώ ότι πήρε μικρότερη έκταση από ότι νόμιζα ότι θα πάρει, πίστευα ότι θα υπήρχε ένας κανιβαλισμός που δεν υπήρχε και απόρησα, εντυπωσιάστηκα θετικά».

Μάλιστα, στην εκπομπή «.DOT» (ΣΚΑΪ) δημοσιοποίησε και πώς ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στην κόρη τους, Εύα: «Της το είπαμε, συμβουλευτήκαμε ειδικούς, ψυχολόγους για το πώς θα της το πούμε. Τα παιδιά μπορούν να αντιληφθούν πολλά παραπάνω πράγματα από όσο φανταζόμαστε και κάποια που είναι πολύ απλά να μη θέλουν να τα καταλάβουν».

Για τη νέα σχέση της Βάσως Λασκαράκη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε πως προέχει η συμπεριφορά απέναντι στο παιδί: «Εγώ θέλω οποιοσδήποτε άνθρωπος βρεθεί δίπλα στη Βάσω να είναι σωστός πρώτα από όλα στο παιδί και μετά στη Βάσω. Από κει και πέρα θέλω να είναι καλά κι ευτυχισμένη. Αν είναι ευτυχισμένη η Βάσω γιατί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της Εύας είναι με τη Βάσω, θα είναι ευτυχισμένη και η Εύα είναι λογικό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ