Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Good news: Η καθαρίστρια του Βόλου αποφασίστηκε να έχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη για όλα τα χρόνια της δουλειάς της

«Δεν πρόκειται να αφαιρεθεί ούτε μία μέρα από την ασφαλιστική περίοδο που εργάστηκε»

Ο κ. Πετρόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ για την καθαρίστρια από τον Βόλο που φυλακίστηκε για πλαστό απολυτήριο διαβεβαίωσε πως «δεν πρόκειται να αφαιρεθεί ούτε μία μέρα από την ασφαλιστική περίοδο που εργάστηκε η καθαρίστρια». Επίσης διευκρίνισε ότι, με δική του γνωμοδότηση-απόφαση και με ορθή ερμηνεία της κοινωνικής ασφάλισης, η οποία οφείλει να προστατεύει, κυρίως, τους αδύναμους, η καθαρίστρια θα έχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Ο υφυπουργός Εργασίας υποστήριξε πως αν δεν της αναγνωριζόταν η εργασία τόσων ετών θα μιλούσαμε για καθεστώς δουλείας

Κανονικά θα επανέλθουν τα ένσημα της καθαρίστριας από το Βόλο η οποία απολύθηκε και στη συνέχεια φυλακίστηκε επειδή είχε δηλώσει πλαστό απολυτήριο Δημοτικού.

Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφαλίσης, Τάσος Πετρόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ ξεκαθάρισε ότι ούτε χάθηκαν, ούτε πρόκειται να χαθούν τα ένσημά της κ. Τσιαντάκη.

«Με δική μου γνωμοδότηση, απόφαση και ερμηνεία ορθή της κοινωνικής ασφάλισης που οφείλει να προστατεύει τους αδύναμους κυρίως, η κ. Τσιαντάκη θα έχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. Δεν θα αφαιρεθεί ούτε μία μέρα από την περίοδο που εργάστηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ