Ο Ερμής σε ορθή πορεία αλλά τα ψέματα και οι εξαπατήσεις συνεχίζονται - Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Ο Ερμής από σήμερα σε ορθή πορεία, αλλά τα μπερδέματα δεν σταματούν.

Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, φέρνει ουτοπίες, εξαπατήσεις, ψέματα και ψευδαισθήσεις, σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου.

Αναλυτικά:

Κριός: Για να μη γίνουν παρεξηγήσεις, να είστε πιο σαφείς στις εντολές που δίνετε στους συνεργάτες σας. Οι ανακατατάξεις που θέλετε να κάνετε, θα σας προβληματίσουν έντονα τη σημερινή ημέρα.

Ταύρος: Είστε δυνατοί στο λόγο αλλά και στις πράξεις και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Μη χάσετε την ψυχραιμία σας πριν διαπιστώσετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας.

Δίδυμοι: Δώστε άμεση προτεραιότητα στην τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων. Μην επιτρέψετε στο συναισθηματισμό σας να σας επηρεάσει αρνητικά.

Καρκίνος: Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε τα δεδομένα. Πριν βιαστείτε να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε, δείτε τι πραγματικά θέλει από εσάς.

Λέων: Διεκδικήστε αυτό που θέλετε καιρό τώρα, αλλά μην ξεπερνάτε τα όρια τα δικά σας και των άλλων. Δώστε στους συνεργάτες σας δικαίωμα επιλογής και μην αποφασίζετε με το έτσι θέλω για τους άλλους.

Παρθένος: Τα προβλήματα ασυνεννοησίας που θα έχετε με τους υφιστάμενους σας, θα σας κουράσουν. Κατακτήστε πιο εύκολα τους στόχους σας, έχοντας δίπλα σας τους φίλους σας και τη συμπαράστασή τους.

Ζυγός: Επιβάλετε να βρίσκετε συμβιβαστικές λύσεις, όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Αναζητήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα.

Σκορπιός: Οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε σύμφωνα με το oroskopos.gr. Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχετε στη σχέση σας, πρέπει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις.

Τοξότης: Αντί να δουλεύετε και να παλεύετε μόνοι σας για όλα, ενώστε τις δυνάμεις σας με τους άλλους. Εάν συνεχίσετε να αποσκοπείτε μόνο στην αρχηγία και αδιαφορείτε για όλα τα άλλα, θα κάνετε πολλές λάθος κινήσεις.

Αιγόκερως: Εκμεταλλευτείτε τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και κάντε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει στους στόχους σας. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και τους δικούς σας ανθρώπους.

Υδροχόος: Κινηθείτε με καλή άμυνα και πολλή λογική, για να μην βρεθείτε στη δύσκολη θέση να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις την τελευταία στιγμή.

Ιχθύς: Ενεργήσετε με πρωτοτυπία και με σωστές διασυνδέσεις. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις επαφές με τους συνεργάτες σας, ακόμα και σε αυτούς που σας αντιμετωπίζουν με φθόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ