Χριστουγεννιάτικο Bazaar του συλλόγου «Ελπίδα»: Επώνυμες παρουσίες & δώρα για όλες τις ηλικίες

Μέσα σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο κλίμα αγάπης, και με την πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και από πολλές περιοχές της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 14ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παδιών με καρκίνο».

Η εκδήλωση έγινε στο Ξενοδοχείο Theoxenia Palace στο Κεφαλάρι, την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την οικογένεια Δανάλη, ιδιοκτήτες του Theoxenia Palace

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, αφού πρώτα ευχήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και καλές γιορτές, υποδέχθηκε τους φίλους του Συλλόγου που επισκέφθηκαν το Βazaar προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, στηρίζοντας τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στο περίπτερο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου Ινώ Κωνσταντοπούλου

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κρίστη Χατζηνικολάου

Το φετινό γούρι του Συλλόγου, σχεδιασμένο ειδικά για την «ΕΛΠΙΔΑ» από την επικεφαλής του ELPIDA Youth κυρία Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού, και αφιερωμένο στην αγάπη,  έγινε ανάρπαστο από την πρώτη  κιόλας ημέρα αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την υποστήριξη του κόσμου προς τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Έλενα Μακρή Λυμπέρη

Χριστιάννα Γουλανδρή, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού

Το περίπτερο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» συγκέντρωσε το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου με το γούρι της αγάπης που κατασκευάστηκε από το κοσμηματοπωλείο «SERKOS» και με τα υπέροχα πρωτότυπα δώρα που πρόσφεραν με πολλή αγάπη φίλοι και χορηγοί: MAC, O-LIVE, ONAR, Ρωμανός Μιχαήλ, Εκδόσεις Καπόν, Γιώργος Πετρίδης, Λεία Τορναρίτη Έλληνα, Φαίη Μπαρμπαλιά, Δέσποινα Μοιραράκη, Αγλαΐα Κατσίγιαννη, Βάρσος, MARVA, MANOLO, Σέβη Κωνσταντινίδη και Κατρίνα Τσάνταλη.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την Όλγα Δασουρά αθλήτρια των Special Olympics​​​​​​​

Με ιδιαίτερη αγάπη και συγκίνηση ο κόσμος προμηθεύτηκε τις πολύ όμορφες και πρωτότυπες χειροποίητες κατασκευές από το Περίπτερο του «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ», τις οποίες κατασκεύασαν οι εθελοντές του δημιουργικού εργαστηρίου μαζί με την βοήθεια των γονιών και των παιδιών με πολύ μεράκι.

Λίντα Αντωνάκου, Άννυ Πετράκη, Λώρα Τσουκαλά

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που με κέφι είχαν επιλέξει και σχεδιάσει τα μέλη της Επιτροπής ELPIDA Youth ενθουσίασαν τους επισκέπτες, οι οποίοι στήριξαν με τις αγορές τους τους σκοπούς του Συλλόγου.  

Eλένη Σαμαρά, Έλενα Λυμπέρη, Φιλίππα Λυμπέρη

Οι χειροποίητες δημιουργίες στο τραπέζι του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» εντυπωσίασαν με την πρωτοτυπία τους, ενώ μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον του κόσμου για τα βιβλία που προσέφεραν οι εκδόσεις «Καλέντη» και οι εκδόσεις «Διόπτρα».

 Μέλη της Επιτροπής ELPIDA Youth

Το τραπέζι του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» κέρδισε το ενδιαφέρον του κόσμου με τις έξι συλλεκτικές τσάντες με την υπογραφή έξι κορυφαίων Ελλήνων ζωγράφων που συνοδεύονταν από μια ξεχωριστή ευχή τους.

 Αλεξία Τσαβλίρη, Νάσια Θανοπούλου, Έμιλυ Βαφειά, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή, Χριστιάννα Γουλανδρή, Λάουρα Λαλαούνη-Δράγνη

Ευχαριστούμε θερμά τους καλλιτέχνες: Γιάννη Αδαμάκο, Κώστα Βαρώτσο, Σωτήρη Σόρογκα, Αλέκο Φασιανό, Μαρία Φιλόπουλου,  καθώς και την Ιουλίτα Ηλιοπούλου που προσέφερε το έργο του νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη.

Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην οικογένεια Δανάλη για την ευγενική παραχώρηση του χώρου του ξενοδοχείου Theoxenia Palace, καθώς και στις εταιρείες Look@me της κυρίας Άννας Μαμιδάκη Σκλαβενίτη και Diamond Club της κυρίας Νίκης Δανελιάν που προσέφεραν στην «ΕΛΠΙΔΑ» το σύνολο των εσόδων από τις πωλήσεις τους για τις δυο ημέρες του Βazaar.

Άντζελα Θεοφανίδου, Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Έμιλυ Βαφειά

Επίσης ευχαριστούμε την διαφημιστική εταιρεία Frank and Fame για την βοήθεια της στην δημιουργία και κατασκευή της εικαστικής ταυτότητας του bazaar, την εταιρεία First Home Design για το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλιζε τον χώρο, καθώς και τις 45 μεγάλες εταιρείες οι οποίες διέθεσαν στο Σύλλογο μέρος των εσόδων τους από την πώληση των ξεχωριστών δημιουργιών τους.  

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τα μέλη του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Πρέβελης και τον προπονητή τους Μανώλη Σφακιανάκη

Αναλυτικά συμμετείχαν οι εταιρείες:
ANATOL, A’SHK, BIJOU BIJOU, CASA, COTTON PRINCE, FIRST HOME DESIGN, IORDANIS, KΑNDARAKIS, KESSARIS, STUDIO KOSTA BODA ILLUM, KΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ, ILIAS LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, Look@Me, MARISCHA, ΜΕΛΙΣΣΑ Εκδόσεις, MR & SON, NΑKASPAPER, PAPASPIROU, HANDMADE WITH LOVE, SANDRINE & JO,  SERKOS, SCAPERDAS, LIPSHOP, TREASUREBOX BY ANNITA, TALY’S TALES, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, LA FENETRE, SUPER CAKES, CHIP&CHIP, ZARIF CREATIONS, BLEECKER AND LOVE, VST, BESPOKΕ ATHENS, THIROS, ONAR, ORLOFF, KOKU concept, AEGLI Premium Organics, BOULE DE VERRE, LOVE & LIGHT, THE WHITE TREE, MANOLO, DIAMOND CLUB.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ρόη Αποστολοπούλου

Σημειώνεται τέλος ότι η Οργανωτική Επιτροπή του φετινού πολύ επιτυχημένου bazaar αποτελούνταν από τα μέλη του Συλλόγου κυρίες Τζωρτζίνα Έλληνα, Έλλη Ιωάννου Τάνες, Ταλίν Τζανικιάν, Έφη Έλληνα, Ειρήνη Δανελιάν και Μάνια Ντέλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ