Jennifer Aniston: Θαύματα γίνονται - Έτσι ίσως γίνω μητέρα (φωτό)

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για τους γάμους της, για τη μητρότητα, για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία

Η Τζένιφερ Άνιστον έγινε παγκοσμίως αγαπητή ως πρωταγωνίστρια στην δημοφιλή σειρά "Τα φιλαράκια" στην οποία συμμετείχε για πάνω από μια δεκαετία. Ωστόσο η δημοφιλής ηθοποιός έχει πάνω από 30 ταινίες στο ενεργητικό της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικάνικο Elle, έκανε εκ βαθέων εξομολογήσεις και μίλησε για όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τις γυναίκες.

Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τους γάμους της, για την μητρότητα  και για την πίεση που δέχονται οι γυναίκες μετά τα 30 στα ζητήματα 'γάμος - οικογένεια". "Ζούμε σε μια κοινωνία που στέλνει μηνύματα σε γυναίκες: Μέχρι αυτή την ηλικία, θα πρέπει να παντρευτείτε. από αυτήν την ηλικία, θα πρέπει να έχετε παιδιά .  Είναι το καλούπι μέσα στο οποίο βρισκόμαστε και από το οποίο προσπαθούμε να απελευθερωθούμε σιγά σιγά" , είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα για τους γάμους της  (με τον Brad Pitt και τον Justin Theroux), είπε: «Οι γάμοι μου ήταν πολύ επιτυχημένοι κατά την προσωπική μου άποψη. Και όταν τέλειωσαν ήταν μια επιλογή, που έγινε επειδή επιλέξαμε να είμαστε ευτυχισμένοι. Και κάποιες φορές η ευτυχία δεν μπορούσε να υπάρξει μέσα σε αυτή τη συνθήκη πια. Ούτως ή άλλως αυτή είναι η μοναδική ζωή μας και εγώ δεν θα έμενα σε μια κατάσταση από φόβο. Το να μείνεις σε έναν γάμο βασισμένη στον φόβο δεν βοηθά την ζωή σου».

Στα 48 της η όμορφη ηθοποιός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα:  «Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον σε ό,τι αφορά ένα παιδί ή τη συντροφικότητα; Πώς ένα παιδί έρχεται στη ζωή μας ή δεν έρχεται; Και τώρα με την επιστήμη και τα θαύματα, μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα σε διαφορετικό χρόνο από αυτόν που συνηθίζαμε να μπορούμε», δηλώνει.

Ακόμη μιλώντας στο Elle Ιανουαρίου, μίλησε για τα πρότυπα της επιτυχημένης γυναίκας και της ευτυχισμένης ζωής που περνάει η κοινωνία στις γυναίκες αλλά και στους άντρες που είναι πιο "ελεύθεροι". Είπε μάλιστα ότι μερικά από αυτά προσπάθησε να τα ανατρέψει περνώντας ανάλογα μηνύματα μέσα από κάποιους ρόλους της.

. "Αυτό που ποσοτικοποιεί την ευτυχία στη ζωή κάποιου δεν είναι το ιδανικό που δημιουργήθηκε στη δεκαετία του '50. Δεν είναι το ίδιο  όταν ακούτε αυτή την αφήγηση για οποιονδήποτε άνδρα. "Οι άντρες, φυσικά, επιτρέπεται να συνεχίσουν με χαρά την ανοιχτή πορεία τους προς την περιπέτεια. ", είπε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ