Κομψοί συνδυασμοί για να φορέσετε ένα γυναικείο κουστούμι -Φώτο

Το γυναικείο κοστούμι αποτελεί μια από τις διαχρονικές επιλογές για κομψό και στυλάτο ντύσιμο, ενώ φέτος βρίσκεται και στις κορυφαίες τάσεις της μόδας.

Μπορεί πολλές γυναίκες να το έχουν συνδέσει στο μυαλό τους κυρίως με επαγγελματικές εμφανίσεις, ωστόσο το ρούχο αυτό μπορεί να φορεθεί κάθε στιγμή της ημέρας. Ανάλογα πάντα με τους συνδυασμούς που θα κάνετε και το σχέδιο του.

Υπάρχουν γυναικεία κοστούμια που είναι πιο απλά και καθημερινά, ενώ άλλα είναι πιο περίτεχνα με ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία και κοψίματα. Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, must βραδινά κομμάτια είναι τα διακοσμημένα με παγιέτες ή αυτά που έχουν μεταλλικά χρώματα. Εξίσου αγαπημένα είναι βέβαια τα κλασσικά μαύρα γυναικεία κοστούμια, αλλά και τα χρωματιστά σε παστέλ αποχρώσεις, μπλε σκούρο ή κόκκινο.

Αν ψάχνετε για κάτι πιο ιδιαίτερο που θα κάνει την εμφάνιση σας ξεχωριστή, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα γυναικείο κοστούμι με παντελόνι διακοσμημένο με prints. Το top μοτίβο για την εποχή είναι οι λεπτές ρίγες, το καρό, το λεοπάρ, αλλά και το μπροκάρ.

Δείτε πως μπορείτε να φορέσετε ένα γυναικείο κοστούμι σε κάθε περίσταση μέσα από τις προτάσεις με εντυπωσιακά σύνολα που ακολουθούν. Πρώτα όμως, ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποια βασικά στυλιστικά μυστικά, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ