Τι κοινό έχουν οι καλύτερες τραπεζαρίες του 2018;

Η διακόσμηση της τραπεζαρίας είναι συνήθως δεδομένη: ένα τραπέζι και 4-6 καρέκλες γύρω από αυτό.

Ή τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πριν από μερικά χρόνια μιας και τελευταία όλο αυτό έχει αλλάξει.

Παγκάκια, καρέκλες σε διάφορα χρώματα και υφάσματα με διαφορετικές υφές, τραπέζια σε διάφορα σχήματα και ιδιαίτερα φωτιστικά έχουν έρθει στο προσκήνιο και έχουν μετατρέψει την κλασική τραπεζαρία σε έναν ονειρικό χώρο.

Οι περισσότερες στιλάτες τραπεζαρίες του 2017 και του 2018 μέχρι στιγμής έχουν ένα κοινό στοιχείο που τις κάνει να ξεχωρίζουν. Έχουν όλες έναν πολυέλαιο που κρέμεται πάνω από το τραπέζι.

Αν θέλετε κι εσείς να βάλετε έναν πολυέλαιο στην τραπεζαρία σας θα πρέπει να κάνετε τον εξής υπολογισμό έτσι ώστε ο πολυέλαιός σας να μην είναι ούτε πολύ μικρός ούτε πολύ μεγάλος για τον δικό σας χώρο.

Με λίγα λόγια απλά θα πρέπει το μήκος του πολυελαίου σας να είναι τουλάχιστον τα 3/4 του μήκους του τραπεζιού σας.
ιδέες για το τι πολυέλαιο θα βάλετε στη δική σας. Άλλωστε αυτό το ένα και μοναδικό στοιχείο μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρο το δωμάτιο, αναφέρει το Spiros Soulis.

Ακόμα και μια μικρή τραπεζαρία σαν αυτή της φωτογραφίας μπορεί να διακοσμηθεί τέλεια με έναν μοντέρνο πολυέλαιο.

Σε αυτό το δωμάτιο η τραπεζαρία είναι αρκετά μεγάλη και έχει 10 καθίσματα. Το ίδιο μακρύς είναι και ο πολυέλαιος αν και δείχνει αρκετά διακριτικός.

Σε αυτήν την Νεοϋορκέζικη τραπεζαρία ο πολυέλαιος φτάνει πολύ κοντά στο τραπέζι πράγμα που μας αρέσει πολύ. Εντυπωσιακή είναι και η ταπετσαρία που δίνει από μόνη της χαρακτήρα στον χώρο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ