Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Crowne Plaza Athens City Centre με λαμπερές παρουσίες - Το ανακαινισμένο Ballroom & οι εκπλήξεις (φωτό)

Ο Απόστολος Μουσαμάς και η ομάδα της Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ, υποδέχτηκαν φίλους και συνεργάτες στο ανακαινισμένο Ballroom του ξενοδοχείου Crowne Plaza Athens City Centre σ’ ένα κεφάτο pre-Christmas πάρτι.

Το νέο Ballroom συγκαταλέγεται στις καλύτερες αίθουσες της Αθήνας στην κατηγορία της. Οι χρωματικές εναλλαγές φωτός στην οροφή του foyer , η χριστουγεννιάτικα στολισμένη αίθουσα το εκπληκτικό -επιμελημένο από τον Chef του ξενοδοχείου- μενού, τα μοναδικά Χριστουγεννιάτικα cocktails και το Photobooth από όπου πέρασαν όλοι για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες έκανε το πάρτι μία αληθινή γιορτή.

Οι καλεσμένοι, θαύμασαν τα έπιπλα από το Stylebox, διασκέδασαν με την μουσική και ένιωσαν πόσο κοντά είναι τα Χριστούγεννα! Τα δώρα που τους προσφέρθηκαν ήταν ειδική παραγγελία από την εταιρία KOKU.

H ιδιοκτήτρια εταιρία Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ, ανακαίνισε πλήρως το συνεδριακό χώρο Ballroom, τον μεγαλύτερο χώρο εκδηλώσεων του Crowne Plaza Athens City Center, σε συνεργασία για ακόμη μία φορά, με το αρχιτεκτονικό γραφείο του Χάρη ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ και των συνεργατών του, σε μια συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών και των υπηρεσιών της.

Ριζικά ανακαινισμένο και σύγχρονο, τόσο σε αισθητική όσο και στον εξοπλισμό του, το Ballroom του CPA είναι ένας χώρος 895τμ, έτοιμος να φιλοξενήσει κορυφαία συνέδρια, σπουδαίες επαγγελματικές συναντήσεις, αλλά και μοναδικές κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ παραμένει πιστή στις αρχές της για άριστες υπηρεσίες και το πάθος της για τελειότητα.

(Πηγή φωτογραφιών: Papadakispress) (Περισσότερες φωοτγραφίες στο Slide Show)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ