Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Μαρία Ιωαννίδου: «Με τον Φρέντυ Γερμανό χωρίσαμε για ένα χρόνο γιατί φορούσα σούπερ μινι- Εγώ έφταιγα

Τι αποκάλυψε για τον γάμο της με την Φρέντυ Γερμανό; 

Καλεσμένη στο «The 2night show» ήταν η Μαρία Ιωαννίδου και μίλησε για άγνωστα περιστατικά της ζωής της, που είχαν να κάνουν κυρίως, με την κοινή της ζωή με το Φρέντυ Γερμανό.

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως χριεάστηκε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα στο γάμο της με τον Γερμανό.

«Ένα διάστημα κάναμε ένα διάλειμμα με τον Φρέντυ που εγώ φταίω πάλι και εκεί. Ήταν ένα διάλειμμα ενός χρόνου. Ήταν ένας χωρισμός που μαθεύτηκε εκείνη την εποχή. Είχε γίνει πολύ σούσουρο. Και φταίω εγώ. Ήμουν ανέμελο παιδί. Κάποιες στιγμές το τραβούσα πολύ. Δεν υπήρχε άλλος άντρας ή άλλη γυναίκα. Είχα κουράσει λιγάκι τον Γερμανό.

Και εξήγησε στη συνέχεια το λόγο που έκαναν το διάλειμμα αυτό στο γάμο τους. « Ήθελε να κόψω τα μίνι. Πίστευε πολύ σε εμένα και στην καριέρα και στην πορεία μου και μου έλεγε: “Αν φοράς μίνι, αν ντύνεσαι τολμηρά, αν δεν προβάλεις τον εαυτό σου, αυτό που είσαι που κάθεσαι μέσα και δεν ξέρουν ποιος είναι ο κουλτουριάρης της οικογένειας και δεν το προβάλεις, που είσαι εσύ για να σου δώσουν καλύτερους ρόλους, για να σε πάρουν στα σοβαρά. Και θύμωνε μαζί μου. Ήταν οι μόνοι θυμοί που είχαμε στο σπίτι, δεν τσακωνόμασταν ποτέ. Ήταν σε μια φάση που άρχιζε να μεγαλώνει και να τον ενοχλεί. Γιατί και ο Γερμανός δεν ήταν Θεός, σε όλους μας ενοχλεί που μεγαλώνουμε και να ζητάει άλλα πράγματα. Μέσα στα άλλα ήταν και αυτή η οικογενειακή σύμβαση, που δεν ήταν σύμβαση για εμάς γιατί εμείς δεν ήμασταν έναν συμβατικό ζευγάρι. Παρόλα αυτά τον ενοχλούσαν πράγματα» αποκάλυψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ