Κούγιας: «Αδιάφορο ποιος χτύπησε με το σίδερο - Η ανθρωποκτονία έγινε όταν πέταξαν το θύμα στη θάλασσα και πνίγηκε»

Τι υποστήριξε κι ο δικηγόρος του 21χρονου Άκης Δημητριάδης.

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, τόνισε πως δεν έχει σημασία ποιος κρατούσε το σίδερο, αφού ο θάνατος δεν επήλθε από το χτύπημα, αλλά από πνιγμό.

Υπενθυμίζεται ότι στο σίδερο βρέθηκαν τα αποτυπώματα του 19χρονου σύμφωνα με τις Αρχές.

Ο δικηγόρος, με δηλώσεις του χθες (13/12) στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Ο θάνατος επήλθε οκτώ ώρες μετά τα χτυπήματα, η ανθρωποκτονία έγινε τη στιγμή που πέταξαν το θύμα στη θάλασσα. Το παραπεμπτικό βούλευμα τους παραπέμπει και τους δύο για ανθρωποκτονία για την πράξη του πνιγμού. Τη Δικαιοσύνη δεν μπορεί να την πειράξει κανείς».

Εν συνεχεία ο κ. Κούγιας δεν απέκλεισε η δίκη των δύο κατηγορούμενων να μην γίνει στην Κω λόγω αντιδράσεων.

Δικηγόρος 21χρονου: «Ο 19χρονος απείλησε τον πελάτη μου ότι θα έχει το ίδιο τέλος με την Ελένη Τοπαλούδη»

Από την πλευρά του, ο Άκης Δημητριάδης, συνήγορος του 21χρονου, υποστήριξε στον ΑΝΤ1: «Ο 21χρονος ουδέποτε αρνήθηκε την παρουσία του στο σπίτι, έχει δώσει εξηγήσεις και πώς βρέθηκαν και σε ποιο σημείο η κατάσταση βρέθηκε εκτός ελέγχου».

Ο δικηγόρος του 21χρονου πρόσθεσε ότι ο 19χρονος απείλησε τον πελάτη του ότι θα έχει το ίδιο τέλος όταν αυτός αντέδρασε.

Ο κ. Δημητριάδης, επίσης, επικαλέστηκε την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, σημειώνοντας  πως η κοπέλα είχε χτυπηθεί σε τέτοιο βαθμό που ακόμα κι αν μεταφερόταν άμεσα σε νοσοκομείο, δεν θα επιζούσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ