53χρονος αυτοκτόνησε: Τον κατήγγειλε η γυναίκα του για ασέλγεια σε βάρος της 10χρονης κόρης της (βίντεο)

«Σου ζητώ συγγνώμη για όσα έκανα. Ξέρω ότι με κατήγγειλες στην Αστυνομία» - Η οικογενειακή τραγωδία πίσω από την σοκαριστική είδηση

Μια οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από την είδηση της αυτοκτονίας 53χρονου άντρα στην Ελευσίνα που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ο άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, έπειτα από την καταγγελία της συζύγου του ότι είχε ασελγήσει σε βάρος της 10χρονης κόρης που εκείνη είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο.

Ο 53χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος, σήμερα στις 9.30 π.μ., σε μία εγκαταλειμμένη αποθήκη, απέναντι από το Θριάσιο Νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του  Alpha, μετά την  είδηση της αυτοκτονίας αποκαλύφθηκε μία τραγική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης. 

Ο άνδρας ήταν παντρεμένος με μία 35χρονη, η οποία είχε ένα κοριτσάκι 10 ετών από τον πρώτο της γάμο. Μαζί με τον 53χρονο απέκτησαν ακόμη ένα κορίτσι που είναι σήμερα 3 ετών. 

Η μητέρα της 10χρονης φέρεται να ανακάλυψε ωστόσο ότι ο σύζυγός της ασέλγησε πριν από λίγες ημέρες σε βάρος της κόρης της. 

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, η γυναίκα είχε καταλάβει ότι «κάτι κακό συνέβαινε». Επιβεβαιώθηκε ο χειρότερος εφιάλτης της όταν τα δύο της παιδιά, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, τής αποκάλυψαν τη φρίκη.

Στη συνέχεια, η μητέρα, είπε στο σύζυγό της ότι γνωρίζει για τις αρρωστημένες πράξεις του. 

Ο αυτόχειρας σύζυγος  παρακάλεσε τη γυναίκα του να μην τον καταγγείλει, παραδεχόμενος ότι είχε κάνει λάθος. Αλλιώς, όπως της είπε, θα έθετε τέλος στη ζωή του. Η γυναίκα του παρόλα αυτά πήγε χθες το πρωί στο Τμήμα Ανηλίκων και λίγο αργότερα βρέθηκε ο 53χρονος απαγχονισμένος.

«Σου ζητώ συγγνώμη για όσα έκανα»

Από  τη στιγμή που η γυναίκα του πήγε στην αστυνομία τα ίχνη του 53χρονου χάθηκαν. Ωστόσο, σήμερα το πρωί έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου του, στο οποίο έγραφε: 

«Σου ζητώ συγγνώμη για όσα έκανα. Ξέρω ότι με κατήγγειλες στην Αστυνομία», έγραφε το μήνυμα. 

Στις 09:50 το πρωί της Κυριακής (16/15) περαστικοί τον βρήκαν νεκρό σε εγκαταλελειμμένο κτήριο και ενημέρωσαν αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία. 

Η ανήλικη αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ