«Miss Universe»: «Βασίλισσα» της ομορφιάς η Μις Φιλιππίνες - Εκτός των φιναλίστ η Ιωάννα Μπέλλα (Φωτό & Βίντεο)

Τέταρτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού που η υποψήφια των Φιλιππίνων αναδεικνύεται «Μις Υφήλιος».

Το στέμμα της «Μις Υφήλιος» κατέκτησε, σήμερα (17/12), η Κατριόνα Γκρέι από τις Φιλιππίνες στον τελικό του διαγωνισμού που διεξήχθη στην Ταϊλάνδη.

 

 

Στη δεύτερη θέση αναδείχθηκε η Μις Νότια Αφρική και στην τρίτη η Μις Βενεζουέλα. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι υποψήφιες από το Πουέρτο Ρίκο και το Βιετνάμ.

Η εκπρόσωπος της διοργάνωτριας χώρας έφτασε μέχρι το top 10 μαζί με τις υποψήφιες του Καναδά, της Κόστα Ρίκα, του Κουρασάο και του Νεπάλ.

Η Ελληνίδα καλλονή, Ιωάννα Μπέλλα, η οποία εντυπωσίασε τόσο στην εμφάνισή της με παραδοσιακή στολή όσο και με μαγιό και τουαλέτα, δεν κατάφερε να προκριθεί στις 20 φιναλίστ. Έκπληξη, βέβαια, προκάλεσε κι ο αποκλεισμός της Μις Ισπανία, Άντζελα Πόνσε, της transgender υποψήφιας που φάνταζε ως ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού.

Ιωάννα Μπέλλα: «Ήμουν ένα ράκος, δεν έδωσα το 100%»

Η Ιωάννα Μπέλλα, λίγες ώρες πριν από τον τελικό, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» και φάνηκε επηρεασμένη από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω της ατυχούς δήλωσής της για το χαστούκι.

Η Σταρ Ελλάς 2018 δήλωσε: «Ψυχολογικά τις τελευταίες ημέρες είμαι καλά, όταν είχε γίνει αυτός ο ντόρος στην Ελλάδα κι εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου δεν ήμουν καλά. Ήμουν ένα ράκος! Δεν έδωσα το 100% εδώ που βρίσκομαι, αντί να το ζω και να περνάω τέλεια, έκλαιγα συνεχώς. Μέχρι και υπεύθυνοι με καταλάβαιναν και με ρώταγαν αν είμαι καλά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ