«Survivor 3»: Έρχεται το Ελλάδα - Τουρκία με Μπάγια Αντωνοπούλου και Σάκη Τανιμανίδη αρχηγό; - Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής (Βίντεο)

Έρχεται τον Φεβρουαάριο του 2019.

Οι διεργασίες για το «Survivor 3», που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της σεζόν, είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η πρόθεση του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί, είναι να γυριστεί ένα ριάλιτι επιβίωσης σε καινούργια τοποθεσία της Δομινικανής Δημοκρατίας με φόντο μια... ελληνοτουρκική σύγκρουση.

Όλα δείχνουν πως όσοι celebrities επιλεγούν για να στελεχώσουν τις ομάδες, θα έχουν τη... σφραγίδα του Τούρκου παραγωγού έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη τηλεθέαση.

Μπάγια Αντωνοπούλου vs. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσιάζει, αυτή την περίοδο, το «My Style Rocks» και πρόθεση της παραγωγής ήταν να αξιοποιηθεί και στο «Survivor Panorama», δηλαδή στην εκπομπή που σχετίζεται με το ριάλιτι.

Παρ' όλα αυτά, δοκιμαστικό για την εκπομπή έκανε κι η Μπάγια Αντωνοπούλου ύστερα από την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τη δημοσιογράφο να έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στην παραγωγή της εκπομπής και να είναι ως το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της παρουσίασης.

Σάκης Τανιμανίδης: «Ξεκινάει το "Survivor: Ελλάδα - Τουρκία"»

Ο Σάκης Τανιμανίδης, παρουσιαστής των δύο προηγούμενων κύκλων του «Survivor», επιβεβαίωσε την ελληνοτουρκική κόντρα επιβίωσης.

Κατά τον χθεσινό (16/12) μεγάλο τελικό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάληξη της φετινής σεζόν. Σίγουρα μου έχει αφήσει γλυκιά γεύση, έχω μια μικρή στενοχώρια γιατί θα αποχωριστώ τη Μαρία (Μπακοδήμου) και τον Γιώργο (Καπουτζίδη), από την άλλη υπάρχει και μια μικρή χαρά πρέπει να σου πω, Γιώργο μου, γιατί μπορεί να είμαστε έτοιμοι να μάθουμε το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας από ένα καλλιτεχνικό πρίσμα, αλλά σε πολύ λίγο καιρό θα αναζητήσουμε κάποια άλλα ταλέντα, κάποια ταλέντα επιβίωσης αφού ξεκινάει το "Survivor 2019", το οποίο αν και μπορεί να το έχετε ακούσει, πρέπει να ξέρετε ότι είναι διαφορετικό φέτος γιατί θα είναι Ελλάδα - Τουρκία».

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν παρέλειψε να προσκαλέσει τον Γιώργο Λιανό στη Δομινικανή Δημοκρατία έτσι ώστε να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία τους: «Εκεί καλό θα ήταν να έχω παρέα γιατί νιώθεις και λίγο μόνος, έτσι τα λέω τώρα εγώ…».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ