Made in Greece η Εμμέλια: Συγκλονιστικό μέλι, βασιλικός πολτός, πρόπολη, κεραλοιφές, σαπούνια από τη Βοιωτία με εμπειρία 25 χρόνων

Στην «Εμμέλια» μιλάει πρώτα η πείρα των 25 χρόνων στα προϊόντα μέλισσας κι έπειτα έρχεται η ποιότητα και κουμπώνει εξαιρετικά για ένα απίθανο αποτέλεσμα προϊόντων υψηλής θρεπτικής αξίας.

Η οικογενειακή επιχείρηση "Εμμέλια" του Νίκου Ραχούτη πήρε σάρκα και όστα το 2013. Με έντονη θέληση για αλλαγή στον τρόπο ζωής αλλά και απόλυτο σεβασμό προς τη φύση, έχουν στόχο να προσφέρουν προϊόντα μέλισσας υψηλής ποιότητας, διατηρώντας αναλλοίωτες όλες τις φυσικές θρεπτικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Κίνητρο αλλά και μεγάλη ικανοποίηση για αυτούς, αποτελούν τα θετικά σχόλια που αποσπούν από τους πελάτες τους, ενώ τα μελίσσια τους βρίσκονται τοποθετημένα στον παραλιακό οικισμό των Χωστίων στη Βοιωτία. Ανάμεσα στα προϊόντα που παρασκευάζουν είναι το μέλι, ο βασιλικός πολτός, η γύρη, η πρόπολη, διάφορες κεραλοιφές, σαπούνια κ.α.

Η επιχείρηση είναι αρκετά μικρή έτσι ώστε η οικογένεια να είναι σε θέση  να φροντίσει προσωπικά την κάθε πτυχή της και να διασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα μελιού.

Η "Εμμέλια" είναι η απόδειξη ότι μπορεί κανείς να παράγει συγκλονιστικό μέλι ακόμα κι από ένα μικρό αριθμό κυψελών. Είναι όλα ζήτημα ανθοφορίας της περιοχής και μετέπειτα επεξεργασίας από το μελισσουργό.

Για το λόγο αύτο επιλέονται οι τοποθεσίες προσεκτικά και δεν ανακατεύεται ποτέ το μέλι από διαφορετικές τοποθεσίες. Κάθε μελισσοκομείο έχει τη δική του ιδιαίτερη χροιά και χαρακτήρα και αυτό αντικατοπτρίζεται στο μέλι όταν το δοκιμάζουμε.

Τα φυσικά ένζυμα που υπάρχουν στο μέλι διατηρούνται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και έτσι το προιόν που έρχεται στο βάζο μας είναι όπως ακριβώς ήτανε και μέσα στην κυψέλη - Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ