Μοντέλο-καλλονή αποκάλυψε 8χρονη σχέση με τον Γούντι Άλεν - «Στα 16 μου έκανα τρίο με τη Μία Φάροου»

Η ανήλικη κρυφή ερωμένη του μεγάλου σκηνοθέτη. 

Το πρώην μοντέλο Μπάμπι Κριστίνα Ενγκελχαρντ ισχυρίζεται ότι ενώ ήταν ανήλικη, ξεκίνησε μία κρυφή ερωτική σχέση με τον διάσημο σκηνοθέτη Γούντι Άλεν.

Η ίδια αποκάλυψε πιπεράτες λεπτομέρειες έπειτα από 42 χρόνια σιωπής. Εκείνη την εποχή ο σκηνοθέτης ήταν 41 ετών και η Engelhardt περιέγραψε την εμπειρία λέγοντας ότι έχει ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με τη σχέση τους.

Αν και ο Allen δεν ζήτησε να μάθει ποτέ την ηλικία της, του είχε δηλώσει ότι ήταν ακόμα μαθήτρια στο γυμνάσιο στο New Jersey.

«Αυτό που με έκανε να μιλήσω είναι ότι σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να δώσω μια προοπτική», δήλωσε η Ενγκελχαρντ . «Δεν θέλω να του επιτεθώ και δεν το κάνω για να τον μειώσω. Μιλώ για την ιστορία αγάπης μου. Αυτό που με έκανε αυτή που είμαι σήμερα. Δεν μετανιώνω», λέει.

Η Μπάμπι σύμφωνα με το Vanity Fair δεν είπε όχι σε «ερωτικό τρίγωνο» με τον Γούντι Αλεν και τη Μία Φάροου, επειδή φοβόταν πως αν δεν το έκανε κινδύνευε να τον χάσει.Κι όταν τελείωσε η σχέση τους, αισθάνθηκε ότι ήταν ένα παιχνίδι του.Υποστηρίζει επίσης ότι ο Γούντι Άλεν δεν τη ρώτησε ποτέ την ηλικία της αν και η ίδια τον είχε πει ότι ήταν ακόμα μαθήτρια στο Νιου Τζέρσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ