Eurovision 2019: Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι «Replay» (Φωτό)

Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ.

Τέλος στις φήμες από… νωρίς για φέτος, καθώς το κρατικό κανάλι της Κύπρου, ΡΙΚ (CyBC), αποφάσισε να δώσει σήμερα, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, επίσημα την απάντηση που όλοι περιμέναμε και να επιβεβαιώσει τις φήμες των τελευταίων ημερών σχετικά με την συμμετοχή της Τάμτα στον διαγωνισμό της Eurovision 2019.

Με μία αγγλόφωνη ανάρτηση, λοιπόν, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, το CyBC ανακοινώνει:

«Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει πως η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα γίνει στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, τον ερχόμενο Μάιο, από τη δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο, Ελλάδα και Γεωργία, Τάμτα, μέλος του δυναμικού της δισκογραφικής Minos/EMI και της εταιρίας Erodios Live Management. Η Τάμτα θα παρουσιάσει το τραγούδι «Replay», δημιουργία του συνθέτη Alex Papaconstatinou (Alex P). Την επιμέλεια επί σκηνής της συμμετοχής θα επιμεληθεί η διεθνούς φήμης καλλιτεχνική σκηνοθέτης και χορογράφος Sacha Jean-Baptiste».

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα το 2018, βλέπουμε -όπως αναφέρει ο OGAE Greece, ότι το ΡΙΚ και για το 2019 έχει δώσει τα χέρια με μία γερή ομάδα. Συνεχίζοντας τη συνεργασία με τους Alex P. στο κομμάτι της σύνθεσης και της Sacha Jean-Baptiste σε εκείνο της σκηνικής παρουσίασης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του νησιού της Αφροδίτης, ολοκληρώνει την ομάδα «κλειδώνοντας» στο κομμάτι της εκπροσώπησης την Τάμτα, ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ