Έβαλαν στοίχημα για ρεκόρ στο σεξ αλλά εκείνος την 7η φορά πέθανε πάνω της

Είχε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις του

'Ενα περίεργο στοίχημα στοίχισε τη ζωή του Davy ενός μεσήλικα από τη Νιγηρία. Ο Davy πέθανε σε δημοφιλές ξενοδοχείο της περιοχής Ikotun στο Λάγος της Νιγηρίας κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού σεξουαλικών επιδόσεων.

Ο άτυχος άντρας είχε βάλει στοίχημα με την σύντροφο του Loveth για το ποιος θα καταφέρει να αντέξει περισσότερο κατά την σεξουαλική πράξη. Και οι δύο ισχυρίστηκαν ότι είναι αρκετά "δυνατοί" και μπορούν να αντέξουν για πολλούς γύρους.

Ο Davy στοιχημάτισε 50.000 νάιρα (περίπου 100 ευρώ), ότι μπορεί να αντέξει για πάνω από επτά γύρους . Αν έχανε το στοίχημα θα έπρεπε να δώσει στην Loveth τα χρήματα. Η Loveth συμφώνησε και έκανε κράτηση στο σαλέ.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε εκεί για τον "μαραθώνιο" διαγωνισμό σεξ αλλά ο Davy είχε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις του: Άντεξε μέχρι τον 6ο γύρο. 

Στον έβδομο κατέρρευσε και πέθανε πάνω της. Η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, η οποία την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα. Η σορός του άτυχου Devy μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αυτοψία. 

Η γυναίκα περιέγραψε στους ανακριτές τι είχε συμβεί ωστόσο εκκρεμούν τα αποτελέσματα της αυτοψίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Guardian

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ