Η Samsung Electronics εγκαθιστά τη μεγαλύτερη στον κόσμο εσωτερική LED σήμανση αεροδρομίου στο νέο «Αεροδρόμιο Ιστανμπούλ»

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ολοκλήρωσε πρόσφατα την υλοποίηση του SMART Signage στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Το «Αεροδρόμιο Ιστανμπούλ», όπως είναι η επίσημη ονομασία του, μόλις ολοκληρωθεί θα είναι ο μεγαλύτερος αερολιμένας του κόσμου, εξυπηρετώντας 200 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Θα φιλοξενεί 2.000 αεροσκάφη για αφίξεις και αναχωρήσεις, με πτήσεις προς 350 προορισμούς.

Το έργο περιλαμβάνει περίπου 700 Samsung SMART LCD και LED Signage, συμπεριλαμβανομένων των οθονών LED που καλύπτουν συνολικά 1.012 τετραγωνικά μέτρα. Το συνολικό εμβαδόν των οθονών LED είναι ισοδύναμο με αυτό 2,5 γηπέδων μπάσκετ.

Χάρη στις προηγμένες δυνατότητες τεχνικής εξυπηρέτησης και εφοδιασμού της Samsung, το έργο ολοκληρώθηκε με επιτυχία από μια τεχνική ομάδα 28 ατόμων σε 45 μόλις ημέρες με τη βοήθεια της B.T. Global, που εξειδικεύεται στην ψηφιακή σήμανση, την ασφάλεια, την αποθήκευση δεδομένων και τις υπηρεσίες πληροφορικής.


Το νέο «Αεροδρόμιο Ιστανμπούλ» στοχεύει να γίνει το μεγαλύτερο σε έκταση διεθνές αεροδρόμιο στον κόσμο, καλύπτοντας 76,5 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα. Στην πρώτη φάση ολοκλήρωσής του, το αεροδρόμιο άνοιξε στις 29 Οκτωβρίου 2018, κατά την 95η επέτειο της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Η Samsung ηγήθηκε του έργου ψηφιοποίησης για το κύριο τερματικό κτήριο του αεροδρομίου, έκτασης 1,4 εκατ. τετραγωνικών μέτρων, μέσω της εγκατάστασης ψηφιακής σήμανσης. Η Media Port Istanbul, ο φορέας εκμετάλλευσης της Ψηφιακής Διαφήμισης του Αεροδρομίου Κωνσταντινούπολης, εμπιστεύτηκε στη Samsung την παροχή λύσεων ψηφιακής σήμανσης μέσα στο αεροδρόμιο και τόνισε τη σημασία της ενσωμάτωσης των τεχνολογιών αιχμής με κομψό σχεδιασμό οθονών.


Τα εντυπωσιακά προϊόντα σήμανσης με τεχνολογία LED της Samsung θα καλωσορίζουν τους επισκέπτες που εισέρχονται στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με δύο γιγαντιαίες οθόνες LED 193 τετραγωνικών μέτρων στη διεθνή πύλη αναχώρησης κοντά στην περιοχή του ξενοδοχείου και στον χώρο υποδοχής. Οι επιβάτες θα συναντήσουν επίσης τη σήμανση LED της Samsung από τις αίθουσες αφίξεων και τους χώρους παραλαβής αποσκευών έως τους χώρους check-in, ελέγχου διαβατηρίων και τις αίθουσες αναμονής.

«Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε σε ένα από τα σημαντικότερα έργα στην ιστορία της Τουρκίας και σ’ ένα μεγάλο επίτευγμα της παγκόσμιας αεροπορίας», δήλωσε ο Seog-gi Kim, Executive Vice President Visual Display Business της Samsung Electronics.

«Η λύση Samsung SMART Signage όχι μόνο εγγυάται άριστα χρώματα και ποιότητα εικόνας που αιχμαλωτίζει το βλέμμα των επισκεπτών, αλλά ο ανθεκτικός σχεδιασμός που έχει πιστοποιηθεί με IP5x εξασφαλίζει διαρκή παράδοση περιεχομένου 24 ώρες το 24ωρο, ανεξάρτητα από περιβαλλοντικούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων η σκόνη, η βρωμιά και η έκθεση στο φως».

«Η αξιοπιστία του brand της Samsung ως παγκόσμιου ηγέτη στη βιομηχανία των οθονών ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες κατά τον προσδιορισμό του διαχειριστή για αυτό το σημαντικό έργο, αφού έπρεπε να εκτελεστεί με ακρίβεια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο Kadri Samsunlu, Διευθύνων Σύμβουλος του Istanbul Grand Airport (IGA)». «Εκτιμούμε ότι η ποιότητα της πρωτοποριακής τεχνολογίας της Samsung μαζί με την εμπειρία της αγοράς της Media Port Istanbul θα αποτελέσει ένα ακόμη βήμα προκειμένου το νέο μας αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης να αναπτυχθεί σε έναν εξαιρετικά σημαντικό ταξιδιωτικό κόμβο».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ