Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Έπαψε να αγαπά τη Μαρίνα του ο Πατούλης; Ε, όχι! - Ποιοι λόγοι τον οδήγησαν να στηρίξει Αμπατζόγλου και να αποκλείσει τη σύζυγό του (Βίντεο)

Όλο το παρασκήνιο.

Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στον Δήμο Αμαρουσίου κι άρχισε μία «διαμάχη» με τον σύζυγό της, Γιώργο, ο οποίος διεκδικεί την Περιφέρεια Αττικής.

Η κ. Πατούλη, μεταξύ άλλων, ανέφερε στην ανακοίνωσή της: «Τον Μάιο του 2019 θα διεκδικήσω τον Δήμο Αμαρουσίου και μόνο οι πολίτες θα κρίνουν την επιλογή μου… Όταν το 2014 αποφάσισα να ασχοληθώ με την Αυτοδιοίκηση, το έπραξα με γνήσια διάθεση να εμπλακώ στα κοινά, να προσφέρω κάτι από τον εαυτό μου στον τόπο μου. Γιατί πίστευα ακράδαντα αυτό που έλεγε ο Πλάτων, ότι δηλαδή "μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου". Δεν το έπραξα ούτε για να αυτοπροβληθώ, ούτε γιατί μου έλειπε η οποιαδήποτε δημοσιότητα. Και, βέβαια, ούτε ήμουν τόσο άσχετη με τα αυτοδιοικητικά, αφού για πολλά χρόνια παρακολουθώ και στηρίζω ολόψυχα τη μακρά και επιτυχημένη αυτοδιοικητική διαδρομή του συζύγου μου Γιώργου Πατούλη. Η μέχρι σήμερα πορεία μου, οι όποιες επιτυχίες και τα όποια λάθη μου, είναι αυτονόητο να μπαίνουν καθημερινά στην κρίση του πολίτη. Εξάλλου, αυτός είναι που τελικώς αποφασίζει σε ποιον επιθυμεί να δώσει τη δυνατότητα να ηγηθεί σε μια θέση και να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Πέρα από κομματικές πειθαρχίες και υποδείξεις, αδιαφορώντας για συστήματα και πιέσεις».

Αντιδράσεις στη Ν.Δ.

Με την αποχώρηση του Γιώργου Πατούλη από τον Δήμο Αμαρουσίου, η Ν.Δ. έδωσε τη στήριξή της στον Θεόδωρο Αμπατζόγλου, στενό συνεργάτη του τέως προέδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η Ν.Δ., μάλιστα, στηρίζει και τον Γιώργο Πατούλη στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής κι έτσι εκείνος, για να μην απωλέσει το «γαλάζιο» χρίσμα, με ανακοίνωσή του τάχθηκε υπέρ του Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης υποστήριξε: «Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον. Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007. Για τον λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις,  την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αμαρουσίου. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής».

Άλλωστε, η υποψηφιότητα της κ. Πατούλη προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στη Ν.Δ. μιας και της είχε προταθεί θέση δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά οι συζητήσεις δεν τελεσφόρησαν.

Μαρίνα Πατούλη: «Ο άνδρας μου ήταν αρνητικός στην υποψηφιότητά μου»

Η Μαρίνα Πατούλη, με σημερινές (24/12) δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι ο σύζυγός της ήταν αρνητικός στην υποψηφιότητά της για τον Δήμο Αμαρουσίου, παρ' όλα αυτά δεν υπάρχει πικρία μεταξύ τους, όπως είπε.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου σημείωσε: «Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου. Είμαστε μαζί 32 χρόνια και η σχέση αυτή έχει δοκιμαστεί. Δεν υπάρχει μάχη, μόνο διάθεση προσφοράς. Ηταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση. Ο σύζυγός μου έχει παράξει ένα τεράστιο έργο στο Μαρούσι με δουλειά ετών. Είναι ένας άντρας που πρέπει να είναι ακριβοδίκαιος και τον εξυψώνει σαν άντρα αυτή η στάση και τον τιμά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ