Ζώδια: Χριστούγεννα με αγάπη αλλά και ψευδαισθήσεις - Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Ας δώσουμε και ας δεχτούμε αγάπη, σήμερα (25/12), με τους δικούς μας ανθρώπους. Ωστόσο, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου πρέπει να προσέχουν γιατί το τετράγωνο του Ερμή-Ποσειδώνα θα φέρει ψεύτικες συμπεριφορές, υποσχέσεις, ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, που οδηγούν σε απογοητεύσεις.

Αναλυτικά:

Κριός: Μάθετε να διαπραγματεύεστε σωστά με τους ανταγωνιστές σας στον επαγγελματικό χώρο. Πολύ κακώς πιστεύετε ότι είστε υπέρ του δέον συγκεντρωτικοί και μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

Ταύρος: Δώστε χρόνο στους άλλους να σας αποδείξουν την αγάπη τους και μην είστε υπερβολικοί. Η κρίση ειλικρίνειας ενός δικού σας προσώπου θα σας βοηθήσει να εξηγήσετε στάσεις που δεν καταλαβαίνατε.

Δίδυμοι: Για να μην πλήξετε από ανία, φροντίστε να κάνετε παρέα με ενδιαφέροντα άτομα. Μην έχετε τύψεις για πράγματα που σας φορτώνουν άλλοι και τα βάζετε με τον εαυτό σας.

Καρκίνος: Μην είστε ευκολόπιστοι και γίνετε στόχος αυτών που καραδοκούν. Εάν θέλετε να κατέχετε την πρώτη θέση στον επαγγελματικό σας χώρο, αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Λέων: Για να αποφύγετε τις αποδοκιμασίες από τους γύρω σας, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Όπως βρίσκετε χρόνο για να βάλετε τάξη στα συρτάρια σας, έτσι βρείτε και για τις σκέψεις σας.

Παρθένος: Μην απογοητεύεστε από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε, ότι είχαν σας το έδωσαν. Μπορεί ο χρόνος να είναι χρήμα, αλλά πρέπει να τον χρησιμοποιείτε και για τις πνευματικές σας ανάγκες.

Ζυγός: Για να νιώσετε πιο ξεκούραστοι δώστε πρωτοβουλίες και στους συνεργάτες σας. Όπως και να έχει μην φοβηθείτε γιατί ένα είναι σίγουρο, θα δείτε τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο.

Σκορπιός: Ο βαθμός δημιουργικότητας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Μην αποφύγετε τις αλλαγές, γιατί θα πρέπει να τις δεχθείτε αναγκαστικά.

Τοξότης: Η διάσπαση ανάμεσα σε αυτά που επιθυμείτε και σε αυτά που πρέπει να γίνουν σας έχει κουράσει και κάποιες φορές, σύμφωνα με το oroskopos.gr, σας έχει συνθλίψει και αυτό είναι ένα γεγονός που δεν αντέχετε.

Αιγόκερως: Θα σας γίνουν προτάσεις για σχέδια εύκολου πλουτισμού, που αν δεν προσέξετε θα σας παρασύρουν σε απώλειες. Μην πάρετε οικονομικές αποφάσεις αν δε συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό.

Υδροχόος: Κάντε τις προσπάθειές σας στον χώρο της εργασίας πιο σταθερές και συντονισμένες για να απολαύσετε την επιτυχία που αναζητάτε τα τελευταία χρόνια.

Ιχθύς: Τα εμπόδια που βρίσκονταν στο δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται και έτσι δε θα έχετε λόγο να εγκαταλείψετε τους στόχους σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ