Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν ήξερα ότι η Χριστίνα ήταν η γυναίκα της ζωής μου - Είχα πει όχι στο "Survivor"» (Βίντεο)

Τι αποκάλυψε για το «World Party».

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχθηκε, χθες (27/12), την Ελένη Μενεγάκη στο σπίτι του και μίλησε για όλα.

Ο παρουσιαστής είπε για τη Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Το κατάλαβα σχετικά νωρίς. Όταν είσαι πολύ ερωτευμένος με κάποιον, όλα είναι τέλεια. Βέβαια, για να ερωτευτείς κάποιον, ούτως ή άλλως όλα πρέπει να σου φαίνονται τέλεια.Εκ των προτέρων θεωρείς ότι ο άλλος είναι το υπέρτατο. Τα πάντα ξεκινούν από ένα ωραίο πρόσωπο αλλά μου αρέσει να έχει ένα ωραίο κορμί. Το χαμόγελο έχει μεγάλη σημασία, μου αρέσουν γενικότερα οι χαμογελαστοί άνθρωποι».

Στη συνέχεια, ο οικοδεσπότης του «Survivor» αποκάλυψε γιατί είχε αρνηθεί τη σχετική πρόταση στην αρχή: «Στην αρχή είπα «όχι» στο Survivor. Είπα «όχι, δεν είναι για μένα αυτό το πράγμα». Είχα κάνει το World Party, ήταν ψηλά αυτή η εκπομπή στα μάτια του κόσμου, ήταν κάτι πολύ διαφορετικό, οπότε είπα ότι θα πρέπει να συνεχίσω αυτόν τον δρόμο του διαφορετικού. Αυτό ήταν πριν μάθω τι ακριβώς ήταν το συγκεκριμένο Survivor. Αφού μου το εξήγησαν άρχισα να αλλάζω γνώμη. Λέω είναι πιο αθλητικό, μου ταιριάζει».

Τέλος, ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε και στο «World Party»: «Μου λείπει πάρα πολύ το World Party σαν εμπειρία γιατί περάσαμε πραγματικά εκπληκτικά. Το μόνο που έχω αποφασίσει μέσα μου είναι ότι ελπίζω σχετικά σύντομα -γιατί ποτέ δεν μπορείς να κάνεις μακροπρόθεσμα πλάνα- να κάνω ξανά ταξιδιωτική εκπομπή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ