Γιατί ο Στέλιος Χανταμπάκης έλαβε μόνο €30.000 και όχι €150.000 - Ποιοι πήραν τα υπόλοιπα και για ποιον λόγο (Βίντεο)

Μια άτυπη συμφωνία δημοσιοποιήθηκε.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αναδείχθηκε νικητής στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, «Nomads», αλλά από τα €150.000 του χρηματικού επάθλου θα λάβει μόλις τα €30.000.

Όπως φαίνεται, όταν έμειναν οι οκτώ τελευταίοι παίκτες στο ριάλιτι, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πρότεινε να μοιραστούν το ποσό, αλλά με εκείνους που θα έφταναν στον τελικό να έπαιρναν μεγαλύτερο μερίδιο.

Έτσι, ο Γρηγόρης Μόργκαν κι ο Στέλιος Χανταμπάκης που έφτασαν στον τελικό του «Nomads» πήραν από €30.000 έκαστος κι οι υπόλοιποι έξι παίκτες μοιράστηκαν το χρήματα που απέμεναν, δηλαδή τις €90.000.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε», μάλιστα, σχολιάστηκε το εξής από τις αδελφές Ράντη: «Το ψάξαμε από φίλους και γνωστούς ότι κάτω από το τραπέζι είχε γίνει μια άτυπη συμφωνία. Όταν αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας και μείνανε οκτώ στο παιχνίδι είπε ο μισθοφόρος να μοιραστούν τα χρήματα του επάθλου, όποιος κι αν κερδίσει. Οι δύο πρώτοι, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γρηγόρης Μόργκαν που έφτασαν στον τελικό, λένε οι πληροφορίες ότι πήραν από 30.000 ευρώ ο καθένας. Και ό,τι περίσσεψε, το μοιράστηκαν οι υπόλοιποι έξι. Αυτή ήταν η άτυπη συμφωνία που έκαναν οι παίκτες πριν από τον τελικό, μεταξύ τους τα βρήκαν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ