Ζώδια: Ημέρα με ερωτισμό, σεξουαλικότητα και γεμάτο πορτοφόλι - Ποιοι ευνοούνται

Οι ημερήσιες προβλέψεις.

Μια Παρασκευή γεμάτη ερωτισμό, σεξουαλικότητα, συναίσθημα, έρωτα, καυτές στιγμές και μοιραία πάθη, μόλις ήρθε.

Τα ζώδια της Γης και του Νερού του τρίτου δεκαημέρου, απολαμβάνουν απόλυτη εύνοια στον έρωτα και επιπλέον, με γεμάτο πορτοφόλι.

Αναλυτικά:

Κριός: Ζήστε το σήμερα όσο καλύτερα μπορείτε μια και ο φόβος δε σας βοηθάει να ζήσετε το παρόν. Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δε φαντάζονται.

Ταύρος: Όταν ακούτε να γίνονται πικρόχολο σχόλια δε χρειάζεται και να τα μεταφέρετε. Αποφύγετε κουραστικούς ανθρώπους ή επιλογές που δε σας ικανοποιούν και αυξήστε την αισθηματική σας τύχη και όχι μόνο.

Δίδυμοι: Οι επαφές προβλέπεται να είναι ευχάριστες, απαλλαγμένες από ανασταλτικές ιδέες και προκαταλήψεις και σε αυτό θα σας βοηθήσει η εμπειρία των προηγούμενων μηνών, ασχέτως εάν σε μερικές πιεστήκατε λίγο.

Καρκίνος: Μπορείτε να βάλετε καινούριες βάσεις στις υποθέσεις σας, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις ισορροπίες που θα υπάρχουν στις συναλλαγές σας.

Λέων: Μια εσωτερική συσπείρωση θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις αξίες σας, βάζοντας κάποιες από αυτές σε δεύτερη μοίρα και κάποιες τις θέτετε στην πρώτη, σύμφωνα με το oroskopos.gr.

Παρθένος: Το επικοινωνιακό σας στοιχείο προσλαμβάνει με το ξεκίνημα του χρόνου μια ιδιαίτερη δύναμη και οι επαφές σας θα γίνουν γεμάτες ουσία.

Ζυγός: Διαφοροποιούνται οι πεποιθήσεις σας, συμβάλλοντας στην αναδημιουργία μιας νέας ταυτότητας την οποία θα την προβάλετε προς τα έξω.

Σκορπιός: Εκφραστείτε επιχειρηματικά αλλά και συναισθηματικά με μεγαλύτερη επιτυχία και εργαστείτε δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Τοξότης: Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι καθώς μερικούς θα τους χαροποιήσει και κάποιους άλλους θα τους ενοχλήσει. Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές.

Αιγόκερως: Προστατέψετε σχέσεις που επιθυμείτε να διατηρηθούν για πάντα και αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει ή επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό το μέλλον σας.

Υδροχόος: Πάρτε πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας, τονίστε την κοινωνικότητά σας και ανανεωθείτε σε επίπεδο εμπειριών και περιπλανήσεων μέσα στο σύνολο.

Ιχθύς: Ενισχύστε τη σκέψη και τη διαίσθησή σας που από κοινού σας προφυλάσσουν από κινδύνους. Κάντε τους άλλους να αλλάξουν τη μάλλον κακή γνώμη που έχουν για εσάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ