Αυτά ήταν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διάσημων μέσα στο 2018 (φωτό)

Ποια ήταν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα; 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί και λοιποί Χολιγουντιανοί εμπλέκονται σε διάφορα σκάνδαλα.

Μέσα στο 2018 υπήρξαν πολλοί διάσημοι αστέρες του Hollywood που το όνομά τους βγήκε στην φόρα για διάφορα γεγονότα που τους αφορούσαν.

Το Fox News μας τα αποκαλύπτει:

JOHNNY DEPP'S MONEY MESS

O διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ στα τέλη του 2-17 με αρχές του 2018 υπέβαλε μήνυση στους managers του κατηγορώντας τους πως έκλεβαν πολλά χρήματά του χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει. Η μήνυση έφτανε τα 25 εκατ. Δολάρια.

MEL B'S SEX AND DRUG DRAMA

Τον Ιούλιο του 2018 το κορίτσι των Spice girls μπήκε για αποτοξίνωση για μετατραυματική αγχώδης διαταραχή. Λίγο αργότερα μαθεύτηκε πως μπήκε για εθισμό στο σεξ και τα ναρκωτικά.

KHLOE KARDASHIAN'S CHEATING BABY DADDY

Λίγο πριν γεννήσει η Κλόε Καρντάσια ο άντρας της και πατέρας του παιδιού της Tristan Thompson την απάτησε με άλλη γυναίκα. Το βίντεο έγινε γνωστό στην δημοσιότητα, η Κλόε όμως τον συγχώρεσε.

HEATHER LOCKLEAR'S HOSPITALIZATIONS

Η ηθοποιός νοσηλεύτηκε για ψυχιατρικούς λόγους πολλές φορές το 2018.

BEN AFFLECK GOES TO REHAB

Μια είδηση που ήρθε ξαφνικά στον χώρο του θεάματος ήταν πως ο ηθοποιός Ben Affleck μπήκε για αποτοξίνωση αφού ήταν εθισμένος στο αλκοόλ. Μετά από λίγους μήνες βγήκε...

DEMI LOVATO'S OVERDOSE

Στις 24 Ιουλίου η πασίγνωστη τραγουδίστρια Demi Lovato παραλίγο να πεθάνει από υπεροβολική δόση ναρκωτικών. Η ίδια πέρασε πολλές εβδομάδες στο νοσοκομείο και τελικά τα κατάφερε.

BRANGELINA'S CUSTODY DRAMA

Μετά το διαζύγιο ήρθε και η ταραχή στην Angelina Jolie και τον Brad Pitt. Η επιμέλεια των παιδιών τους τους έκανε να λογομαχήσουν στα δικαστήρια με τον Brad Pitt να κερδίζει. Τελικά πολλούς μήνες μετά βρήκαν συναινετική λύση.

THOMAS MARKLE BAILS ON THE ROYAL WEDDING

Εκεί που όλοι ήξεραν ότι ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Thomas, θα πήγαινε στον γάμο ο ίδιος το αρνήθηκε. Το αποτέλεσμα; Tη νύφη συνόδευσε ο Πρίγκιπας Κάρολος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ