Αντέχεις 1 χρόνο χωρίς smartphone; Εταιρεία προσφέρει 100.000$ αν το κάνεις!

Η εταιρία εμφιαλωμένου νερού (ενισχυμένου με βιταμίνες) Vitaminwater, ξεκίνησε πρόσφατα ένα διαγωνισμό που προκαλεί στους συμμετέχοντες να εγκαταλείψουν τα smartphones και τα tablets τους για έναν ολόκληρο χρόνο.

Σε μια εποχή που όλοι είμαστε εξαρτημένοι από τις «έξυπνες» συσκευές μας η εταιρεία, που ανήκει στην Coca-Cola, προσφέρει ένα ισχυρό κίνητρο για να τις αποχωριστούμε.

Δίνει 100.000$ σε όποιον επιλεγεί στο διαγωνισμό αν δεν χρησιμοποιήσει smartphone για ένα ολόκληρο χρόνο.

Για να μπείτε στο διαγωνισμό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μοιραστείτε μια φωτογραφία στο Twitter ή το Instagram, δείχνοντας «τι θα κάνατε αντί για σκρολάρισμα» με τα hashtags #nophoneforayear και #contest έως τις 8 Ιανουαρίου, λέει η Vitaminwater στην ιστοσελίδα της.

Μια ομάδα κριτών θα καθορίσει ποια υποβολή είναι η πιο αστεία, πιο πρωτότυπη κ.λπ., και ο νικητής θα κληθεί να περάσει ένα ολόκληρο έτος χωρίς smartphone. Αν τα καταφέρει και μπορεί να το αποδείξει – η Vitaminwater λέει ότι θα χρησιμοποιηθεί ένας ανιχνευτής ψεύδους – θα πάρει 100.000$.

Στο διαγωνιζόμενο θα δοθεί ένα κινητό τηλέφωνο τεχνολογίας του 1996 που θα χρησιμοποιεί όλο το χρόνο για κλήσεις και μηνύματα. Οι φορητοί υπολογιστές και οι έξυπνες οικιακές συσκευές είναι αποδεκτές για χρήση στο διάστημα του διαγωνισμού. Αν ο διαγωνιζόμενος εγκαταλείψει την προσπάθεια αφού έχουν παρέλθει έξι μήνες δικαιούται να λάβει 10.000$.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ