Όταν η Ειρήνη Καζαριάν και η αδερφή της είπαν τον καιρό σε τηλεοπτικό δοκιμαστικό του Epsilon! (βίντεο)

Οι "αδερφές Καρντάσιαν" της Ελλάδας - όπως χαρακτηρίζονται από πολλούς - παρουσιάζουν τον καιρό με τρόπο.... που μας άφησε πραγματικά άφωνους! 

Μπορεί η μεγάλη νικήτρια του GNTM, να έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι του Star, αλλά για την Ειρήνη Καζαριάν δεν ήταν η πρώτη φορά που ήρθε σε επαφή με τον τηλεοπτικό φακό.

Η Ειρήνη και η αδερφή της Μαρία, είχαν προσπαθήσει πριν τέσσερα χρόνια, να βγουν στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας τον καιρό στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Epsilon.

Το βίντεο με το "τραγικό αποτέλεσμα" ανακάλυψε η εκπομπή "Ευτυχείτε" και το παρουσίασε στον αέρα.

Οι "αδερφές Καρντάσιαν" της Ελλάδας - όπως χαρακτηρίζονται από πολλούς - παρουσιάζουν τον καιρό με τρόπο.... που μας άφησε πραγματικά άφωνους! Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου και του πάνελ της εκπομπής δεν ήταν και πολύ κολακευτικά για την Ειρήνη και την Μαρία Καζαριάν.

«Και εγώ ήμουν χάλια στο πρώτο δοκιμαστικό μου κοριτσάκι 17 χρονών, αλλά όχι και έτσι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου ενώ δημοσιογράφος του πάνελ είπε ότι... τώρα εξηγείται η επική γκάφα που είχε κάνει η Ειρήνη Καζαριάν δημοσιεύοντας στο Instagram το ευχαριστήριο μήνυμά της για τη νίκη της, μαζί με τις οδηγίες αυτού που της το είχε γράψει!



Ηταν η εποχή που η Ελένη Τσολάκη στο Happy Day παρουσιάζε με μοναδικό κέφι και μπρίο τον καιρό και όπως φαίνεται και τα άλλα κανάλια, έψαχναν το δικό τους ξεχωριστό κορίτσι του καιρού.

Η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο τότε Epsilon είχε κάνει και σχετικές οντισιόν. Από αυτές τις οντισιόν είχαν περάσει οι αδελφές Καζαριάν. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ