Όταν η οικοδέσποινα σου είναι καλλιτέχνης η διακόσμηση και το Art de la table σε αφήνουν με το στόμα ανοικτό! (φώτο)

Παραμυθένια διακόσμηση! 

Ο κόσμος της Βάσως Τρίγκα είναι παραμυθένιος,  χρωματιστός,  χαρούμενος αισιόδοξος. Η γνωστή και διακεκριμένη ζωγράφος, δημιουργεί με οδηγό το όνειρο μοναδικούς καμβάδες με έντονα χρώματα, και σχέδια παρμένα από τη φύση και βάζει στη ζωή μας λίγη από τη μαγεία και την αθωότητα της παιδικής φαντασίας.

Τα κεραμεικά της είναι εξίσου μοναδικά. Η Βάσω Τρίγκα βάζει την τέχνη κάθε μέρα στη ζωή μας , δημιουργώντας με έμπνευση κυρίως την Ελλάδα και τις ομορφιές της, όλες τις εποχές του χρόνου υπέροχα κεραμεικά που γίνονται οι "καμβάδες" πάνω στους οποίους ξετυλίγει το αστείρευτο ταλέντο της.

Ήμουν και εγώ ανάμεσα στους τυχερούς που προσκάλεσε η Βάσω εχθές το βράδυ στο σπίτι της για ένα γιορτινό δείπνο. Όταν η οικοδέσποινα είναι τόσο ταλαντούχα καλλιτέχνης, η διακόσμηση του σπιτιού της και το "Art De La Table" σε αφήνουν με το στόμα ανοικτό.


 

Όλοι οι καλεσμένοι θαυμάσαμε έκθαμβοι την κάθε γωνιά του σπιτιού της που ήταν υπέροχα διακοσμημένη. Στους τοίχους πρωταγωνιστές φυσικά οι πίνακες της, που μας ταξίδεψαν σε μέρη ονειρικά και μαγικά.


 

Στο τραπέζι αρχικά ξετρελλαθήκαμε με το άψογο Art De la table και τα υπέροχα πιάτα ,  το κάθε ένα μοναδικό έργο τέχνης, φτιαγμένο στο χέρι από την ίδια και στη συνέχεια με το υπέροχο φαγητό που μας προσέφερε επίσης μαγειρεμένο με τα χεράκια της.


 

Δεν χρειάζεται να σας πω κάτι παραπάνω. "Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις" και οι φωτογραφίες που σας παραθέτω "μιλάνε" από μόνες τους. Ήταν όλα υπέροχα και περάσαμε τέλεια!


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ