Γιάννης Ζουγανέλης: Μήνυση εναντίον του για ρατσιστικές, αντιμεταναστευτικές δηλώσεις! - Τι είχε πει ο δημοφιλής καλλιτέχνης (Βίντεο)

Τι αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά.

Σε μπελάδες έμπλεξε ο Γιάννης Ζουγανέλης καθώς δηλώσεις του για τους μετανάστες προκάλεσαν τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Τι λέει;», είχε πει: «Να πω μια αλήθεια, ο Έλληνας μετανάστης δεν έχει καμία σχέση με τους μετανάστες που βλέπουμε εδώ πέρα και φιλοξενούμε εμείς. Καμία σχέση! Να σε φιλοξενήσω αλλά να μου πατήσεις το κεφάλι μέσα στο σπίτι μου; Όχι, δεν το θέλω. Πρέπει κάποια στιγμή να λέμε την αλήθεια.Τσακώθηκα με μετανάστη γιατί όταν τους πήγαμε κάποια στιγμή για να φάνε, εγώ ήμουν αυτός που επιλέχθηκε για να μοιράζω σαλάτες και ένας μου την πετάει και μου λέει "χούμους". Ε, του την έφερα στο κεφάλι! Δεν καταλαβαίνω Χριστό».

Στη μήνυση που υπέβαλε ο Παναγιώτης Δημητράς, του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, προς το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας αναφέρεται: « Κυρίες/Κύριοι, σας υποβάλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στο πλαίσιο του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο δήλωση του ηθοποιού Γιάννη Ζουγανέλη που αντιπαραβάλλει ρατσιστικά τους Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό με τους μετανάστες στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ