Burj Al Arab: Το θρυλικό ξενοδοχείο στο Ντουμπάι με τις χλιδάτες σουίτες του - 1.500 ευρώ για μια νύχτα - Φώτο & Βίντεο

Αν μπορεί να διαθέσει κάποιος 1.500 ευρώ για μια νύχτα στο θρυλικό επτάστερο ξενοδοχείο Burj Al Arab στο Ντουμπάι, ίσως να πάρει μια γεύση για το πως ζουν οι εκατομμυριούχοι.

Τι θα μπορούσε όμως να απολαύσει κάποιος κατά την 24ωρη διαμονή του στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο είναι στολισμένο με πολύ περισσότερο χρυσάφι από εκείνο που μπορεί να συνηθίσει το ανθρώπινο μάτι;

Η εμπειρία σίγουρα είναι μοναδική, όπως αναφέρει ο Harrison Jacobs από το businessinsider καθώς όπως και να έχει δεν μένει κανείς κάθε μέρα σε ένα ξενοδοχείο, η κατασκευή του οποίου κόστισε 1 δισ. δολάρια.

Οι παροχές του Burj Al Arab περιλαμβάνουν πολλές υπερβολές, κάτι το οποίο είναι λογικό εφόσον υπόσχεται επτάστερες υπηρεσίες.

Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και η μεταφορά των πελατών με Rolls-Royce και προσωπικό σοφέρ, ο προσωπικός μπάτλερ, συλλογή ειδών περιποίησης Hermes στο μπάνιο, χρυσάφι 24 καρατίων παντού και προσωπικό σε αντιστοιχία 6 προς 1 για τον κάθε επισκέπτη.

Φυσικά το ξενοδοχείο αποτελεί τουριστικό αξιοθέατο και κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα γκρουπ συνωστίζονται στους κοινόχρηστους χώρους για να το θαυμάσουν.

Έτσι, η μόνη περίπτωση να βρει κάποιος λίγη ησυχία είναι να κλείσει τραπέζι για το απογευματινό τσάι ή να γευματίσει σε ένα από τα πολυτελή εστιατόρια του ξενοδοχείου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ