Handmade with love from Greece: Τα υπέροχα κοσμήματα από ασήμι της Ελένης Παντάκη μοναδικά κι εμπνευσμένα από την Ελλάδα

Handmade with love from Greece είναι η εταιρεία της Ελένης Παντάκη με κοσμήματα φτιαγμένα με έμπνευση από την Ελλάδα για την Ελλάδα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2016 από την ελληνοαμερικάνα Ελένη, που μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσεϋ. Έχει πτυχίο Ψυχολογίας και MBA από το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδος. Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με διάφορα εργαστήρια υψηλής ποιότητας στην Ελλάδα. Έχει κάνει πολλές έρευνες για να βρει τους καλύτερους τεχνίτες στην Ελλάδα που διαθέτουν άριστα χειροποίητα προϊόντα.

Αυτή τη στιγμή σχεδιάζει τη νέα της συλλογή από όμορφα κοσμήματα με την ομάδα των τεχνιτών της και τα εργαστήρια τους στην Αθήνα.

Με βασικό υλικό το ασήμι η Ελένη Παντάκη δημιουργεί κοσμήματα που θυμίζουν Ελλάδα. Με πέτρες στις αποχρώσεις του μπλε και ιδιαίτερες γραμμές, τα κοσμήματα της Ελένης αποτελούν χαρακτηριστικά σχέδια με υπογραφή.

Έμπνευση για τις δημιουργίες της αντλεί από οτιδήποτε είναι ικανό να της τραβήξει την προσοχή. Στοιχεία της φύσης, η καθημερινότητα, οι ομορφιές της Ελλάδας κι οτιδήποτε άλλο έχει δυναμική για την ίδια.

Βραχιόλια, κολιέ, αλλά κυρίως δαχτυλίδια κυριαρχούν στα σχέδια της Ελένης που μαγεύουν ήδη από την πρώτη ματιά. Εμάς μας έχουν κερδίσει τα δαχτυλίδια της που είναι τόσο μοναδικά όσο κανένα άλλο.

Ρίξτε μια ματιά στις υπέροχες δημιουργίες της που θα στολίσουν τα χέρια και το λαιμό σας και θα κλέψουν τις εντυπώσεις ακόμα και στις γιορτές των ημερών αυτών!

 

Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ